ГОРЕЩО
Проф. Румяна Коларова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ - ето как ГЕРБ са обърнали ситуацията с оставката на кабинета в своя полза
Нагъл, по-нагъл, Ивайло Мирчев
В какъв контекст свършват приказките и започват ШАМАРИТЕ И ЮМРУЦИТЕ?! Надежда Йорданова от разградската самодейна полит-група на олигарха Иво Прокопиев е толкова безпомощна, че...(ВИДЕО)
Чичо Румен се уплаши, дръпна ръчната на партийния проект
Колтуклиева: Не се радвайте на арогантността и агресията на Ивайло Мирчев. Не съучаствайте в раждането на политическо чудовище
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Учени от бразилския институт по хранителни технологии са доказали, че вкусът на различните сортове кафе се определя от гъбички.
препоръчано
Те попадат в кафето по време на неговия растеж. Видът им зависи от особеностите на мястото, където се отглежда кафето – почва, климат, влажност.
Повечето от тези гъбички са безвредни за човешкия организъм, но има и някои, придаващи на кафето особен вкус. По-задълбоченото им изучаване може да доведе до подобряване на вкусовите и общоукрепващите качества на ароматната напитка.
За дамите над 50: Гримът, който подмладява с 10 години
94771
на 18.09.2025
Холивудските тайни за красота на 62-годишната Деми Мур
54722
на 06.04.2025
Холивудски тайни: Как да блестим като 62-годишната Деми Мур
55768
на 31.01.2025
Пролетната имунобомба на проф. Мермерски
93042
на 06.05.2024


