ГОРЕЩО
СПЕЦАКЦИЯ В СОФИЯ: Задържаха четирима от провокаторите на протеста с много дрога
Конституционалистът д-р Борислав Цеков: Няма как на Gen Z да се гледа като на политически субект, но пък могат да се сдобият с етикета "черни лебеди"
Калоян Методиев със СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ пред ПИК TV: Правят политически проект на Радев - въпросът на въпросите е бил ли е президентът член на пловдивската масонска ложа "Слънце ориент" (ВИДЕО)
ТОТАЛЕН ШОК! "Демократите" от ПП пуснаха КЛИП как блокират Соня Колтуклиева във Фейсбук
The Telegraph: Путин губи контрол над петролния бизнес в България и Сърбия
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Илияна Иванова, с. Ралево
препоръчано
Необходими продукти:
1/2 кубче жива мая
1 ч.л. захар
3 с.л. брашно (бяло)
400 мл хладка вода
1 ч.ч. черно брашно
1 ч.л. сол
2 с.л. зехтин
по 1 с.л. от следните брашна - соево, сусамово, шипково, трици
2 с.л. пастет от маслини
Начин на приготвяне:
Смесват се маята, захарта, бялото брашно и водата. Разбърква се и се оставя да втаса. След това прибавяме 1 ч.ч. черно брашно, 1 ч.л. сол, 2 с.л. зехтин, по 1 с.л. от следните брашна - соево, сусамово, шипково, трици, и 2 с.л. пастет от маслини.
Замесваме до средно твърдо тесто, като добавяме постепенно само от бялото брашно. Оформяме малки хлебчета, оставяме ги да втасат хубаво. Печем в умерена фурна на 180 градуса.
Сладкиш със сини сливи
405958
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335771
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97179
на 26.02.2019
Джолан в питка
147478
на 05.06.2018


