ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Ирина Тенчева приключи с гладния пост във "ВИП Брадър" и веднага мина на мръвка. Само седмици, след като напусна риалити шоуто, тв водещата показа, че никакви пости не я спират, когато й се дояде месо.
препоръчано
Риалити-героинята показа забележителни кулинарни умения, като демонстрира как се прави патешко филе. Блондинката обича да се изявява в кухнята и с охота споделя рецепти с приятелите си в мрежата, пише ежедневник.
"Бидейки доста крехко, патешкото магре се прави внимателно, като в никакъв случай не трябва да се допуска дълго печене. Иначе филето става на каиш", разяснява тайните в кулинарията водещата.
свързани новини
Ирина Тенчева хукна по гробища
39646
на 14.11.2016



