ГОРЕЩО
Виктор Димчев за идващата 2026-а: Цената на безхаберието на розовите и копейките ще донесе само нестабилност, бедност и още от манджата, която ядем под управлението на юмрука на Радев от 2020 насам
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
НОВО 20: бТВ отрече Цънцарова да е уволнена
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
МРЕЖАТА ГЪРМИ за уволнението на Цънцарова: Браво, бТВ! Мария е партиен журналист на ППДБ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:150 г брашно, 2 яйца, 100 г пудра захар, 100 г масло, 500 г червено грозде без семки, прясно мляко.
препоръчано
Начин на приготвяне: Гроздовите зърна се смилат и се слагат с малко захар в съд на котлона, докато сместа се размекне. Пюрето трябва да изстине напълно. Докато това стане, непрекъснато се пасира. Маслото се разбива със захарта, добавят се предварително разбитите яйца и брашното. В сместа се налива
Няколко начина за изсушаване на плодове и зеленчуци
1817976
на 02.02.2023
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1314192
на 10.11.2022
Кои кестени стават за ядене и кои не?
678439
на 13.10.2022
Баница със сирене и праз
1531687
на 04.10.2021


