ГОРЕЩО
Страхотен мач на Гришо: Не даде шанс на Алкарас, класира се за полуфинал в Маями
САМО В ПИК! Защо Радев се разбърза с мандатите
ГОРЕЩ АНАЛИЗ: Неистовият страх на Борисов и Пеевски от посолството. ППДБ - токсични маргинали на Демократическата партия на САЩ
ХАОСЪТ ЧУКА НА ВРАТАТА: Експерт по конституционно право: Със сигурност ще имаме парламентарни избори, няма да имаме служебно правителство
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА: Радомир Чолаков се сети за Конституцията, разнищи пепетата и дебетата заради промените
Читателски рецепти
Шпиковани пилешки бутчета с гарнитура от чеснови картофи с розмарин
44284
на 06.09.2013
Дияна Димитрова, Гулянци
WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)
препоръчано
Необходими продукти:
4 цели бутчета
1 кг картофи
2-3 моркова
100 г пушено пуешко филе
1 глава чесън
1 с.л. розмарин
олио
сол
Начин на приготвяне:
Измиваме хубаво бутчетата, след което ги шпиковаме c чесън, моркови и пушеното филе. Останалите моркови нарязваме на колелца и поставяме в тавичка с олио, а върху тях слагаме бутчетата, които посоляваме. Печем в умерена фурна до получаване на златиста коричка. През това време добре почистените картофи варим в подсолена вода за 10-15 минути. Изцеждаме ги и ги нарязваме на филии, които нареждаме в намаслена тава и поръсваме с розмарин, добавяме сол и пасиран чесън на вкус и запичаме до готовност.
Сладкиш със сини сливи
333481
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
313565
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
86987
на 26.02.2019
Джолан в питка
134956
на 05.06.2018