ГОРЕЩО
СДС С ГНЕВНА ПОЗИЦИЯ: Прокремълският слугинаж в страната ни се бие до "последната капка кръв" срещу пълната ни евроинтеграция
Проф. Михаил Константинов срещу пърформансите в НС: Не отговарят на европейските стандарти
Борисов посочи НАЙ-ВАЖНИТЕ неща, които ГЕРБ ще защити в бюджета (ВИДЕО)
Прокуратурата протестира срещу освобождаването на джигита, убил полицай
ПРОВОКАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! ППДБ внесоха вот на недоверие. Кокорчо изкука, крещи по журналисти и плаши властта с още по-голям протест
Читателски рецепти
Шпиковани пилешки бутчета с гарнитура от чеснови картофи с розмарин
51427
на 06.09.2013
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Дияна Димитрова, Гулянци
препоръчано
Необходими продукти:
4 цели бутчета
1 кг картофи
2-3 моркова
100 г пушено пуешко филе
1 глава чесън
1 с.л. розмарин
олио
сол
Начин на приготвяне:
Измиваме хубаво бутчетата, след което ги шпиковаме c чесън, моркови и пушеното филе. Останалите моркови нарязваме на колелца и поставяме в тавичка с олио, а върху тях слагаме бутчетата, които посоляваме. Печем в умерена фурна до получаване на златиста коричка. През това време добре почистените картофи варим в подсолена вода за 10-15 минути. Изцеждаме ги и ги нарязваме на филии, които нареждаме в намаслена тава и поръсваме с розмарин, добавяме сол и пасиран чесън на вкус и запичаме до готовност.
Сладкиш със сини сливи
406069
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335820
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97221
на 26.02.2019
Джолан в питка
147478
на 05.06.2018


