Безплатни уроци по тенис на 1 юни

Образование

Безплатни уроци по тенис на 1 юни

4037
на 29.05.2014
Безплатни уроци по тенис на 1 юни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

За втора поредна година тенис школата към националния тенис център организира за малчуганите открит урок по тенис по случай Деня на детето 1 юни. Всички хлапета са поканени да се включат в празника, който стартира в 11 часа в неделя. Освен разнообразни игри на кортовете, които се намират в Борисовата градинаа, тази година малчуганите ги очакват и томбола с награди и много изненади.

препоръчано

В парка „Гео Милев” пък Българската федерация по тенис ще проведе поредния открит урок. Събитията се провеждат с любезната подкрепа на Столична община. Там от  10 до 14 ч. ще бъдат разположени две тенис мрежи, както и множество тенис конзоли за по-напредналите.  

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за превратния 9 септември: Телците да не пътуват, Девите да не прекаляват с щедростта, трудности за Рибите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за превратния 9 септември: Телците да не пътуват, Девите да не прекаляват с щедростта, трудности за Рибите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Позиционирал съм се за първото място. Който иска е добре дошъл - ГЕРБ е готов да управлява (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Позиционирал съм се за първото място. Който иска е добре дошъл - ГЕРБ е готов да управлява (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК