Антон Радичев иска пенсия за заслуги от 700 лв.

Лица

Антон Радичев иска пенсия за заслуги от 700 лв.

133835
на 22.07.2020
Антон Радичев иска пенсия за заслуги от 700 лв.
Автор:   "Ретро"

Вече няколко години Антон Радичев не получавал отговор от Министерството на културата дали ще му бъде отпусната пенсия за заслуги, която е в размер на 700 лв. Актьорът, който преди дни стана на 73, кандидатствал отдавна за пожизненото възнаграждение, каквото получават редица негови колеги, певци и интелектуалци, но документите му сякаш били потънали някъде.

Радичев все още продължавал да чака с надежда одобрението на кандидатурата си, тъй като за разлика от други, като Маргарита Хранова, която получи публичен отказ, той до момента нямал такъв. „Дано някой ден ми се случи“, надява се комикът, който признава, че пенсията му за възраст и стаж не е никак висока, а в момента трудно се справял с битовите си сметки, понеже нямал и хонорари от изявите си в театъра. От мизерията го спасил продуцентът Краси Ванков, който преди месец го поканил да участва във втория сезон на комедийния сериал „Ол Инклузив“, който се снима във Велинград от 29 юни насам.

Според сценария Радичев ще участва в цели 7 епизода от втория сезон на сериала, който показва забавните преживявания на две семейства по време на лятната им ваканция. В сериите от миналата година действието се развиваше на морето, а продължението екипът избрал да се снима в спа курорта Велинград. По всяка вероятност новите серии с участието на Антон Радичев ще бъдат излъчени по Нова телевизия тази есен. 73-годишният актьор останал доволен от заплащането и на драго сърце приел ролята, тъй като от 7 години насам не се бил снимал в тв продукция. Последното му участие беше в сериала „Етажна собственост“, който успя да се задържи цели 3 години на екран със своите 4 сезона.
 

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 303
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това