Археологът Георги Сенгалевич: Време е за обвинения и арест на Хаджигенов и Ко. за престъпления срещу републиката

НАЙ-ВАЖНОТО

Археологът Георги Сенгалевич: Време е за обвинения и арест на Хаджигенов и Ко. за престъпления срещу републиката

66814
на 05.08.2020
Археологът Георги Сенгалевич: Време е за обвинения и арест на Хаджигенов и Ко. за престъпления срещу републиката

Шепа терористи са блокирали автомагистрала "Марица" при ГКПП Капитан Андреево, а полицията бездейства! България рискува да се забърка в международен скандал, и от фактор на стабилност да се превърне в абсолютно неуправляема територия.

препоръчано

Едно е да блокираш три кръстовища в София, съвсем друго - един от най-важните транспортни коридори на Европа, от който зависят сума ти икономики!

Време е прокуратурата най-накрая да се задейства, да повдигне обвинение по чл. 107 НК и да арестува Хаджигенов и Ко. за престъпления срещу републиката от раздел III "Диверсия и вредителство": престъпления, които въздействат пряко върху икономическата база на страната, като чрез това въздействие в крайна сметка се цели да се дестабилизира политическата власт в страната.

Член 107 от Наказателния кодекс гласи, че "Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, ТРАНСПОРТА, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години". 

От Фейсбук профила на археолога Георги Сенгалевич

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това