Вход
София
Времето в София 14 o C

БОМБА В ЕФИРА: Президентът Радев платил само 19 хил. лв. за апартамент, оценен за 40 хил. лв. след врътка с военния министър Свинаров (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)

БОМБА В ЕФИРА: Президентът Радев платил само 19 хил. лв. за апартамент, оценен за 40 хил. лв. след врътка с военния министър Свинаров (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)

на 16.04.2019
175596
61
БОМБА В ЕФИРА: Президентът Радев платил само 19 хил. лв. за апартамент, оценен за 40 хил. лв. след врътка с военния министър Свинаров (ДОКУМЕНТИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
16.04.2019
61
175596

Нова имотна афера изплува от досието на президента Румен Радев, сочи справка на ПИК в имотните регистри. Това съобщи собственикът на ПИК и ПИК TV Недялко Недялков в ефира на "СКАТ" и предаването "Дискусионно студио" с водещ Стоян Иванов.

Той показа и документ за сделка между Радев и Министерство на отбраната от 2005 г., подписан от президента в качеството му на тогавашен командир на авиобаза "Граф Игнатиево" и военния министър по онова време Николай Свинаров. От него става ясно, че летецът се е сдобил с ведомствен апартамент от жилфонда на ведомството само срещу 19 454 лв. за 112 кв. м. в широкия център на Пловдив. По данъчна оценка обаче стойността на имота е 40 732 лв. и така Радев е спестил сериозна сума, въпреки че са платили ДДС от 7000 лв.

За капак само след година и половина се отървава от апартамента, който взима уж като крайно нуждаещ се от ведомството и го продава на пазарна цена - 64 хил. лв. 

"Сами може да сметнете, че печели над 40 хил. лв. от тази сделка на гърба на държавата. Сделката може и да е законно подплатена, но е най-малкото морално укорима, тъй като държавата губи сериозна сума. При това Радев е взел апартамента като нуждаещ се, а съвсем скоро го продава със сериозна надценка.

Можете ли да се сетите за каквато и да била инвестиция, при която за година и половина имаш печалба от 200%?! При това на гърба на държавата. И после този човек си позволява да се прави на морален стожер и да коментира апартаментите на другите и да казва, че оставките нищо не решават", коментира Недялков. 

"Точно този човек с какви очи си позволи да каже пред цяла България, че си оттегля доверието от шефа на КОНПИ Пламен Георгиев само заради някаква тераса, която е заварил в този вид от предишния собственик. 

Какво трябва да се случи сега с Радев - всички българи да си оттеглят доверието от него заради тези врътки и имотни афери?

Участник в крупен "Кумгейт" с шефовете на "Артекс", от които жена му си е купила луксозен апартамент за 225 евро на квадрат е и Лозан Панов, който и живее в това жилище. Защо Румен Радев не си оттегли доверието и от него?", заяви Недялков.  

Според справките в имотния регистър имуществения интерес и данъчната оценка са 40 хил. лв. Договорът обаче сочи, че данъчната оценка възлиза на 40 732 лв., цената на имота в размер на 19 454 лв. е заплатена от купувачите Гинка и Румен Радеви. Платили са и ДДС в размер на над 7 хил. лв. върху цялата сума.

Припомняме, че първо ПИК разкри преди дни, че през 2005 г., държавният глава си купува от Министерство на отбраната апартамент от 122 кв.м в престижен пловдивски квартал за 40 732 лв. Жилището се намира на ул. "Копривщица" 19.

След консултация на медията ни с брокери се оказа, че по онова време средната пазарна стойност на апартамента е била 96 621 лв.  Радев и тогавашната му съпруга Гинка придобиват жилището като "нуждаещи се". Веднага след придобиването му обаче те правят странна врътка - пускат в апартамента майстори, които извършват ремонт. В това време, в нарушение на закона, ползват под наем второ ведомствено жилище от фонда на Министерство на отбраната.

18 месеца по-късно, през 2007 г., президентът продава имота, този път за 32 200 евро, което е равностойно на 62 978 лв. Припомняме, че ПИК вече подаде сигнал до КОНПИ за имотните афери на Румен Радев. В сигнала ни е включен и особеният случай с пловдивския му апартамент на улица "Копривщица".

Припомняме, че ПИК разкри с документи и факти, че Румен Радев си е купил на по-ниска от пазарната цена и апартамент в София, като е платил едва 605 евро за апартамент от 143 кв. м. в "Гео Милев". За сравнение в същия квартал шефът на КОНПИ Пламен Георгиев, от когото именно Радев оттегли доверието си е платил реалната пазарна цена от 1000 евро на квадрат. 

Недялков припомни и разкритието на ПИК, че антикорупционната комисия проверява Кирил Добрев за злоупотреби, корупционни схеми и получаване неправомерно на парични суми в особено големи размери, касаещи за сделки с доставки на горива чрез подставени фирми по обществени поръчки за над 34 млн. лв.

Скандално име изплува покрай разкритието за проверката на КПКОНПИБащата на уволнения заради изтичане на информация служител на "Анитмафия" Кирил Петров - Чавдар Петров, е в близки отношения и с президента Румен Радев. Той е шеф на паравоенна структура, която поддържа близки контакти с организации на бивши военни и бивши служители на комунистическата Държавна сигурност, събрани около държавния глава, припомни още Недялков. 

Кой има интерес от това ровене в чаршафите и в апартаментите - мафията. Това е един отечествен фронт, парадоксално позициониран от крайно ляво до крайно дясно. Аз ги наричам розови фашисти, посочи Недялков пред Скат.

Собственикът на ПИК подчерта, че Иванчева е аватар на тези хора. Този отечествен фронт, в който се включват кърваво червени ченгета от типа на Нинова, Велизар Енчев и стига до Христо Иванов, като целта е да свалят законно легитимната власт в България. Този преврат е успял, защото медиите са тотално превзети от тази клика. През медиите тази клика взима глави - на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Ваня Колева, но в същото време пази Лозан Панов, Румен Радев, които са топили чушката в тези апартаменти, заяви Недялков. 

Визирам тези, които се пишат за медии, обаче, защото и ние сме медия, допълни той.

На Цветан Цветанов и Цецка Цачева взехме главите само по съмнения, без да е приключила проверка, само защото медиите на умните и красивите са ги поискали. Някои обаче си стоят недосегаеми, като г-жа Ангелкова, например. Ние изнесохме този факт през 2015 г., но 4 години се мълчи. Ангелкова е в правителството, а г-жа Цачева не е в правителството. Този стандарт не ми е ясен. Едните са проблем, другите не са, подчерта Недялков. 

На Цветанов апартаментът му е най-малкият проблем, той има своята вина в българската история и трябваше да изсърба горчивата чаша за подслушванията, не за апартамента, посочи още собственикът на ПИК.

Той показа в ефир документите за покупката на апартамент от страна на Румен Радев, който взел жилището в Пловдив не на данъчната оценка, която е около 40 хиляди лева, а е купен за 19 хиляди плюс ДДС от 7 хиляди лева. Нищо лошо, че е бил военен тогава. Той взима за 26 хиляди лева апартамент, който струва 40 хиляди лева, коментира още Недялков. Той обясни, че когато Радев купува жилището си, излиза под наем във втори ведомствен апартамент, като по това време пуска майстори да ремонтират първия апартамент. След време той продава апартамента си за 64 хиляди лева, прави печалба около 200%, каза още Недялко Недялков. Може би е сложил вътре златни бидета, допълни още той.  

Подадохме до КОНПИ сигнал за Радев и разследването тече, така че той не можеше да оттегля доверието си от Пламен Георгиев за една тераса. И не може да укорява политиците, че участват в Апартамент гейт, заяви още гостът в студиото, припомняйки и другата сделка на президента за апартамент в "Гео Милев", който очевидно е изповядан на данъчна оценка за 600 евро на квадрат.

Недялков призова МО и Радев да излязат и да обяснят ощетено ли е министерството и дали военният фонд също е ощетен. 

Водещият от СКАТ обясни, че получил в пощата си документи  и е отправил запитване към МО дали съпругата на Румен Радев г-жа Генчева е получавала пари за наем на квартира и на базата на какви основания и кой е подписал. 

Аз ще ви обясня, че квартирата на Радева е плащана от ВВС със заповед на Румен Радев, и то когато тя работи на два трудови договора без да има необходимата квалификация за това. По това време тя живее с него без брак. Това си е тяхна работа, но, ако имаме ощетяване на държавен бюджет, това питаме ние, коментира Недялков.

Ако това беше свързано с Цацаров и Пламен Георгиев щяха да се късат ризи и Христо Иванов щеше да се самозапали пред Съдебната палата. Представете си, че Цацаров е назначил на два договора жена си, щеше да бъде разкъсан от психодясната тълпа. В момента в КОНПИ се разиграва драматичен сюжет, заяви собственикът на ПИК.

Той припомни, че източниците на ПИК са разкрили служител на КП КОНПИ, който е изнасял информация от комисията към Кирил Добрев. Това е Кирил Петров и в момента го разследват, той е уволнен и ще бъде предаден на прокуратурата. А той е син на Чавдар Петров, който е бивш служител на ДС и оглавява асоциация "Сигурност", която е в пряка връзка с президента Румен Радев. 

Да сте чули по тази тема да говори Би Ти Ви, БНТ или Нова? Някой да попита кого разследва КП КОНПИ? Да попитат защо разследват Кирил Добрев? Да попитат за снабдяване с гориво на СУ, на НС чрез свързани фирми, попита реторично Недялков.

"Истината е подменена и се говори само за една част от нея. Затова говорим за преврата, който минава през медиите. Защо е това мълчание. Защо е тази омерта. Защо не е проблем, че собствениците на "Артекс" са кумове на Лозан Панов който живее в закупено от тях жилище за 225 евро на квадратен метър", коментира собственикът на агенция ПИК.

"Двойният стандарт деморализира хората. Всяка телевизия почва предаванията си с ругатни по правителството", добави той.

"Защо кампанията срещу Валери Симеонов започна, когато той попита защо Ахмед Доган още ходи с охрана от НСО и откъде има пари да купи ТЕЦ "Варна". Тогава започна кампанията срещу Валери Симеонов от т.нар. "смели майки". Никой не смее да говори за Ахмед Доган. Той е злият Хари Потър в политиката. Защо не се говори за "Техноимпекс", попита Недялко Недялков.

"Днес в ПИК пуснахме имотите на Виктор Николаев. Човекът притежава 3 апартамента в топ центъра на София на 200 метра разстояние един от друг. Придобил ги е в рамките на 3 години без ипотека. На ул. "Раковска" си е купил жилището за 870 евро на квадрат. Това е през 2014 година, а тогава цените не падат под 1500 евро на квадрат. След това си купува жилище на "Паренсов", след това на "Мальовица". Откъде има такива пари с тази журналистическа заплата. Той е имотен крал, а на следващия ден отива и размахва пръст срещу имотите на властта", категоричен е собственикът на ПИК.

"За мен в най-добрия случай Виктор Николаев е спестил едни данъци, изповядвайки сделката на данъчна оценка, както са направили и много политици", увери Недялко Недялков и добави: "Хората знаят Виктор, Хекимян и Славчо Трифонов. Това са техните стожери и морални инстанции." 

"Призовавам за граждански натиск. Аз ще го осъществя утре, ще отида в сградата на БНТ на "Сан Стефано" с тази папка с документи и ще ги връча на г-н Каменаров и г-н Кошлуков. Ще отида пред сградата и ще попитам: "Г-н Каменаров, къде си?", заяви Недялко Недялков по повод утрешния протест на агенция ПИК пред централата на Българската национална телевизия.

"Г-н Радев в момента си отглежда своя медийна номенклатура. Румен Радев е неопитен и го използват. Лети високо на база на рейтинг, построен от пясъчни кули", заяви той. 

Водещият Стоян Иванов и собственикът на ПИК се обединиха около мнението, че кампания за евроизборите няма, а основната битка ще е замеряне с компромати.

"Всички ще бъдат победители в нощта на 26 май, бъдете сигурни. Кръгове около Борисов го убеждават да хвърли кърпата и да направи парламентарни избори заедно с общинските, защото така ще постигне по-голям резултат. Това за мен е грешка. По-добра конфигурация от настоящата не може да се постигне. Какви са вариантите? БСП не може да управлява с друг освен с ДПС. Г-н Трифонов няма да се появи, неговите кандидати избягаха в БСП. Следователно пак ще се появи моделът "Орешарски". Ако българските избиратели искат да се появи този кошмар отново, да гласуват с червената бюлетина. Ситуацията е опасна - има комунизъм и демокрация. Отново това е алтернативата. На едната везна са всички тези господа,дами, другарки и другари, за които говорихме тази вечер, на втората везна е коалицията на ГЕРБ с патриотите. Хората сами да преценят коя везна е по-добра", призова собственикът на агенция ПИК.

"Аз критикувах Борисов и Цветанов, когато не беше лесно, когато в държавата имаше ступор. Сега е много лесно да ги критикуваш“, отсече Недялко Недялков.

"От Би Ти Ви изгориха здравният министър Николай Петров с едно смешно разследване. След това прокуратурата напълно го оневини. Този човек тази подигравка ли заслужаваше от държавата и от Бойко Борисов. Той заслужаваше подкрепа. Но не я получи, не я получи и Валери Симеонов, и Делян Добрев, и Димитър Главчев, и Цецка Цачева. Тези хора бяха предадени и използвани. Превратът успя, но той се случи първо в главата на Бойко Борисов. Дори и да запази главата си, не можеш да постоянно да опасваш кръста си с чужди глави", заключи той на въпрос няма ли всички тези остави да костват главата и на премиера Борисов.

Скандалният договор между Румен Радев и Министерство на отбраната, подписан от тогавашният министър Николай Свинаров

Справка от 2005 г., когато Радеви купуват апартамента от Министерство на отбраната

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(61)
1
стига лъга бе Heдодялко
2
А кога ще се появи справка за имотите и милионите от КТБ на собственика на сайта?
3
Време е да се разрови имотното състояние на същия този Свинаров , благодетеля на Радев -- сигурно и той се е облажил , щом е съдействал на шапкарите да вземат жилища без пари !
4
Време е да се разрови имотното състояние на същия този Свинаров , благодетеля на Радев -- сигурно и той се е облажил , щом е съдействал на шапкарите да вземат жилища без пари !
5
А мене никой не може да ме провери. С милиончетата мога да купя всеки. Другарите ме познават. Митничарите също.
6
На снимките има един голобрад джендър. Кой е той?
7
И сега всички геpберасти трябва да повярваме предизборно , на поредния фейк на дpиc за мултиапapтаментния президент :)
8
..................................
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
yнyй с пoловинката апapтамент не мина и пи`ш си измислиха нов апартамент , хитро хитро
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
ЗАТОВА НАПУСНА КОРАБА,ЯСНО И ВИДНО СТАВА ЧЕ РАДЕВ ЗА МОРАЛ МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО В С.СЛАВЯНОВО ХАСКОВСКА ОБЩИНА-НО НЕ И КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА МОЯТА СТРАНА,ИСКАШЕ ФАРОВЕ,ЛАМПИ ПРОЖЕКТОРИ И Т.Н.-СЕГА ДА ЗАГАСИ ВСИЧКО СВЕТНАТО И ОСТАВКА
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Клепоухия каун "опят обосрался".
16
Шайката е полудяла.
17
Мутрите с милиардите са тези които плащат за този жълт боклук ПИК .Журналистите само са техни изпълнители . Те винаги са били на служба при властта . Не случайно някои от тях ги застреляха по улиците , като кучета . Иначе много реват за имунитета и свободата си - напразно усилие да легитимират честност !
18
С НЕЗАКОННИ МИЛИОНИ БСП СИ КУПУВАТ СТАТУКВОТО ..а имотите на БСП КАТО ЧЕ ЛИ СА НА ДРУГА ПЛАНЕТА , ЗАЩОТО РУМЕН РАДЕВ НЕ ГОВОРИ НИЩО ЗА ЙОНЧЕВА И КОРНЕЛА И ЖАБЛЯНА И КИРА КОНТРАБАНДАТА И ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ТАРИКАТИ ОТ БСП С АПАРТАМЕНТИ С НЕДОКАЗАНИ ДОХОДИ
19
Защо ли когато се изнесат факти за Радев,Нинова,Йончева,Жаблянов,Кире Трафиканта и останалите от върхушката на БСП-ОПГ, червените кхмери стават неграмотни дори? Тотална диктатура на войнстващата посредственост! Чалга,боб,джолан и кючекчийката се хили шизофренично!Червенита са прави,дори и да съгрешат и закона нарушат,защото се мислят за по-горна категория хора, а са боклуци,събирани от чергата,деца на пияни родители!
20
Ужас. Арестувайте този Фатмак и го вкарайте зад решетките. Цацаров - действай
21
отговор на коментар
Да бе,той нали лъжеше,че рускинята Милиончева познава Цветан Василев,пък после се оказа,че тя не е излизала от кабинета му.Да живее комунякът Бай Ганьо Радев!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
ли ще изкарате най-големия престъпник, нещастници?!? В една вече 30 години ограбвана и вече 10 години продадена държава?!?
24
шшш ей безработно мързеливо тролче от БСП - ту , от сутринта си тук и насмагаш с простотиите си ...а ние работещото общество пишем или по време на почивка между 12 и 12 и половина на обед или когато се върнем от работа в 17 часа ...МЪРЗЕЛИВИ БЕЗРАБОТНИ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ТАКИВА ИЗЕДНИЦИ НЕДНИИИИИИ..
25
Защо бе БОКЛУЦИ какво е НЕЦЕНЗУРНОТО като ВАШИЯТ ШАМАН във МОМЕНТА ПЛАЧЕ ПО СКАТ пуснете и Чуите .......и когато свърши ще направим разбор на казаното но е рано.......????
26
Ще има шамари Джоланов, ще има.Кирлив шапкар,прост селяк мишките ти бягат от кораба ще се давиш сам щото толкоз ти е акълеца.От цървул ботуш не става ей, НЕ СТАВА.
27
Ей, лоши хора има на този свят,зависливи и злопаметни,стани ли дума за пари, веднага си спомнят за едно бузесто, бургаско охлювче,целувало ръката на Царя и така спасило с тази врътка парите си в КТБ и не знам защо винаги свързват този "морална"история със сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК! Много се раздуха тази миризлива работа и заради нарастващия обществен интерес трябва да се провери!
28
И ТОЗИ КЛЕПОУХ КАУН ЩЕ СНЕМА ДОВЕРИЕТО ОТ ШЕФА НА КОНПИ,А ТОЙ НА АНАЛОГИЧНА ПОЗИЦИЯ АПАРТАМЕНТЧЕ СИ ГЕПНАЛ,СКОРО СЪБИРАХМЕ ПАРИ ЗА ЕДИН МЛАД АВИАТОР КОЙТО МУ ИЗГОРЯ КЪЩАТА И АКО ТАКИВА КАТО КЛЕПОУХИЯТ КАУН НЕ ПРАВИХА ДАЛАВЕРИ С ВЕДОМСТВЕННИ ЖИЛИЩА МОЖЕШЕ ДА ИМА И ЗА ИСТИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ
29
Има ли други медии или вече мислят за следващи финансови години.Къде е Емката Кошлуков
30
Не познавам старши/но в гарнизона/ и висши офицери с по един апартамент!!!!Ако проверим дори и един преместен от провинцията в София/дори и за така нареченият "генералски" курс във ВА/който да не се сдоби със служебно жилище и да не го е закупил! По времето на Луджев беше-куче влачи , диря няма! Моряците купуваха в София, софианци купуваха във Варна , макар че и едните и другите имаха закупени от МО жилища! Беше голямо лапане! Слушателите от ВА Г.Ст. Раковски"приети през 1991 и 92 год изкупиха жилищата на Военната Академия на безценица макар че болшинството притежаваха жилища в гарнизоните от които дойдоха в Академията!?!? Но "извадиха" /с/у определена сума документ от КЕЧ че НЯМАТ такова/ Това показва че Радев НЕ е единственият-просто ако тези "сделки"се проверят както трябва доста "софианци" ще се наложи да се върнат на село!!!
31
Утре ще се проведе протест срещу президента пред БНТ платен разбира се от Шайката, за информация и записване за участие информация в сайта кенеф на Герб Пиш
32
Предстои най-големият сеир в Шайката - Цецо Асансьоро vs. Боко Барцелоната.
33
..СЪБИРАХ ГО ТОЯ С ЛЪЖИА ПО ЧАРШАФА, ДА ГО ЗАЧЕНА...ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА...
34
този лидер на опозицията и симпатизант на комунистическата партия която го издигна за президент, изпълнен със злоба, чиято главна цел е да разделя нацията и да плюе по правителството и европеиският съюз, след като е в кюпа и се се облагодетелстал с евтин апартамент,по добре да се ские някъде и да не коментира апартаментите на цветанов и др.
35
Наистина сме нация от дебили щом още я траем тази крадлива, безочлива и ненаситна за пари и далавери червена гнус !!!
36
ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО СА НАЯСНО С БЛАГОДЕТЕЛЯ НА ЛИЦЕТО ГЛ.Р. З,НАПИСАНОТО Е В РАМКИТЕ НА ОЧАКВАНАТА РЕАКЦИЯ,РАЗБИРА СЕ НЕ Е РЕАКЦИЯТА НА 'СИВИЯ КАРДИНАЛ' А НА НЕГОВИЯ ЛАКЕЙ КАТО ИМА МАША ЗАЩО ДА СИ ЦАПА РЪЦЕТЕ,НАЛИ ЗА ТОВА Е КУПИЛ ' ! ! ! !
37
Heдодялkо благодаря ти че за моите лyкcозни имоти нищо не нaписа
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
От две години се напъва на сваля Нинова от председателският пост в БСП. Виждате резултата. Малко повече от две години по няколко пъти на ден пише срещу президента на държавата, срещу неговата съпруга и баща му. Решил е утре да назидава генералният директор на БНТ и изпълнителният директор на същата телевизия, защото не следвали неговата политика. По този повод поканва "стотиците хиляди читатели " на този сайт да се присъединят към протеста в 13.00 ч. на "Сан Стефано". На него не му е станало ясно, че тези хиляди читатели влизат в сайта му за да го бъзикат. Утре сам ще се увери, когато ще се изтъпани сам на "Сан Стефано", придружен от двете му служителки и Йоло Денев. Още какво трябва да се случи, за да разбере , че никой не го eбaвa за кюстендилска слива ? Роден е шушумига. Неговият бpaт обаче заслужава адмирации. Той пръв в сайта си "Бивoл" на времето публикува извадки от Yикиликc за престъпленията извършени от Банкянската Пунта Мара, наскоро направи разкрития за гешефтите с апартаменти на шайкаджиите и още и още..... Ето защо, не се подвеждайте по това което този пyтьo ще ви каже или напише.
40
Тоя моралист добре се е облажил Цветанов не може да го стигне .
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Къде се намираш,как може да наричаш президента на страната в която живееш с такива обидни думи?Как ПИК позволявате такива долни обиди?То бива дивашка злоба,но в този сайт ,коментарите с обиди за политици прехвърлят всякаква граница.
43
Какви обидни думи бе , 42 ? Та такава далаверка с апартаменти дори Остап Бендер не е могъл да спретне! Я виж ти , зеленият чорап би по-изпечен в далаверките с апартаменти от Цветанов !
44
В цивилизования свят .а такава машинация всеки президент би подал оставка. Селският апаш Радев да не се прави на божа крава, ами веднага да напусне Президентството!
45
Ей проста герберска паплач. Може ли 7000 лв ДДС за цена 19000?
46
Този сайт олицетворява по злоба аНТОН тОДОРОВ И Томито Биков бранещи Шайката Гербер .
47
Не-до-дял-ко разводнява темата, като гледа да не употребява думата асансьор! Иначе дя'до му парти' занин баща му член на БКП, а Бургаският дебе'лак го раздава ментор моралист. Неща' стнк!
48
Вижда се , че си един от пасмината , бързо реагираш , сякаш наистина си на щат при мутрата Колкото кой мързелив , личи си тук си да мърсиш , бухалките браниш , сигурно ти плащат да не гладуваш - дано .
49
Да ви EБA ПYTKATA МАЙЧИHA HACPAHA......ЗНАЕТЕ ЗАЩО.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
За такива пари всеки българин ще си купи жилище.Радев искаше светлина,ама май се ската на сянка и нищо не казва за имотите на червената олигархия.Там ,ако се разрови ще стане страшно и той го знае.
53
МАСКИТЕ ПАДНАХА --- ЗЕЛЕНИЯ БЛАТЕН ЧОРАП , ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ОПЛЕТЕ КОРУПЦИОННО , КАКТО СТАНА И С НЕГОВИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ОТ Б С П ! ИМПИЙЧМЪНТ ! КОРУМПИРАН , НИЩОЖЕН ПЛУЖЕК ---- ЗАРИНИ СЕ ПОД ЗЕМЯТА !
54
ПИК твоите журналя и драскачи са голям БОКЛУК!
55
ще ви припомня какво казва народът: Волът рие , а пръста пада на гърба му. Същото е и с нашия Мадурко. поне да си мълчи, като си знае кирливите ризи. Щербета е срам за България. Аз се срамувам, когато ни представлява в другите страни. То не че много го канят, но в Занзибар може и да го поканят.
56
България е държавата на далаверите и врътките! Вижте един Цветан Василев колко милиарда открадна от пирамидата си КТБ и вече 5 години никой не му търси съдебна отговорност, а той живее с тези пари като цар!!!
57
отговор на коментар
Я да видим сега, значи това било лъжа, а за останалите не е !? Абе има си документи , и явно че Радев е натопил чушката и той. Що пък да не му бъдат изути гащите публично, че като го натантури Йотова за президент, да не би да е хванал господ за шлифера ? Айде сега , господине президенте - и ти като другите, на колене и на лакти, в очакване на дебелото възмездие !
58
Време е фатмак хвърчилков да излети от президенството!
59
Пик, каквото Ви е нивото, такова е и на читателите Ви. Само те могат да се вържат на простотиите, които публикувате. Чудя се докога ще ви търпят хората, които заливате обилно с помия, и ще си потърсят правата в съда.
60
отговор на коментар
Деца на РАБОТНИЧЕСКО -СЕЛСКАТА ВЛАСТ !!!!
61
Ушко - Послушко топнал чушлето ! Малко самагон, малко развод, червенокоса стиснала го между краката си ииииииии............ в Президентството под Юргана. Щастие ! Иначе БАЩИЧКО НАРОДЕН ,НЕ СПИРА ДА АМНИЗИРА МЛАДАТА И НЕЗНАЕЩА АУДИТОРИЯ , НЕ СПИРА ДА ДЕЛИ НАЦИЯТА на ВАШИ и НАШИ .....ПРОТИВ - ЕС , ЗА - ЕВРАЗИЯ !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 14023
архив

Момиче за първи път остава в дома на приятеля си. На сутринта излизайки от банята му казва:
- Много мило, че си помислил и за мен. Имаше две кърпи под буквата Л и Г, Л е Любо, а Г е Галя. Нали?
- Е, не си разбрала много правилно, но вече си я използвала.

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1770
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи Маринова - само в "Жълтите новини"
x
Заснеха праисторически акули на 400 метра дълбочина
x