Вход
София
Времето в София 11 o C

БОМБА В ПИК: Корнелия Нинова прибрала 6,4 млн. лв. от държавата! Синята приватизаторка ощетила бюджета със скандална врътка (ДОКУМЕНТИ)

БОМБА В ПИК: Корнелия Нинова прибрала 6,4 млн. лв. от държавата! Синята приватизаторка ощетила бюджета със скандална врътка (ДОКУМЕНТИ)

на 24.05.2019
62808
44
БОМБА В ПИК: Корнелия Нинова прибрала 6,4 млн. лв. от държавата! Синята приватизаторка ощетила бюджета със скандална врътка (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
24.05.2019
44
62808

Шокиращо разкритие за приватизационните афери на Корнелия Нинова показва, че тя е прибрала от държавата 6,4 млн. лв. Колосалната сума е трябвало да влезе в държавния бюджет, но със скандална врътка днешната лидерка на БСП и бивша синя приватизаторка от времето на Иван Костов ощетява безскрупулно България.

Нечуваната наглост на Корнелия Нинова се проявява веднага, след като контролираното от нея чрез 33% лично нейно акционерно участие РМД „Техноимпекс-98“ придобива 67% от акциите на външнотърговското дружество „Техноимпекс“, което приватизира скандално срещу 70 хил. долара, въпреки че само активите му са за над 2 млн. долара.

През късната пролет на 1999 г. идва време за разпределение на дивидента на прясно приваитзираното дружество. Нинова и сие притежават 67% него, държавата – 33%. Със Заповед № РД-18-355 от 27.05.1999 г. министърът на търговията и туризма тогава Валентин Василев разпорежда на представителя на държавата в Съвета на директорите на дружеството „Техноимпекс“ Ирина Георгиева да гласува „За“ по т. 2 от дневния ред на заседанието на Съвета на директорите. Точката касае разпределянето на печалбата на дружеството за 1998 г.

Според процента на своя акционерен капитал държавата трябва да получи 30% дивидент от тази печалба - 6 476 721 неденоминирани лева. 

Да, ама не! Социалната днес другарка Корнелия Нинова тогава е новопокръстен капиталист и не дава нищо от държавната баница, до която се е докопала толкова неочаквано и за самата нея.

На същото заседание на Съвета на директорите Корнелия Нинова като представител и основен акционер на РМД-то, което пък от своя страна е основен акционер във ВТД „Техноимпекс“, е решила, че няма да позволи дори законния дивидент на държавата в размер на 6 476 721 неденоминирани лева да й бъде изплатен.

И както се вижда от документите, които ПИК прилага, тази сума отива за прелицензиране на вече приватизираното дружество от новоизлюпената приватизаторка. Други над 6 млн. неденоминирани лева отиват за възнаграждения – нейното като изпълнителен директор и член на Съвета на директорите и на другите двама членове!

Този факт е еднозначен и красноречив, за да бъде човек безкрайно омерзен от тази жена и демонстративната липса на какъвто и да е морал при нея. Припомняме, че освен тези далавери, Нинова оставя и десетки българи, работили в "Техноимпекс" без пенсия, което ПИК разкри подробно преди ден.

Така и днес докато уж говори нещо „социално“ с престорена ангажираност и на секундата може да изрече такава неистина, че и десет мъдреци да се стъписат пред нея.

Всичко, което документите показват образа на Корнелия Нинова е в хронична, непреодолима и много възмутителна вражда с онова, което тя се опитва да наложи за себе си. Преуспя за тези три години начело на БСП само в едно – доказа, че може да достига все нови и нови „зеещи“ висини в неистините, безсрамието и пълната липса на политическа хигиена.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(44)
1
...6 млна лева, вие ако знаете в Булгартабак какво беше ?
3
Старците вместо да грабнат тоягите и бастуните да и строшат дебелата кратуна задето им обра бъдещето, ходят да и се лензят и да и гласуват
4
Ако в неделя победи БСП, в понеделник ще продължите ли да плюете Нинова или ще направите....леек завой...)))))?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
То е ясно, че Имперска трябваше със бившата кучка на СС Момата Ел Йо, отдавна да са в сливенския затвор, на ситно нарязани краставици. По интересно е, че импексовата БСПдирастия, водена от Румен Пъпката, Импексовата Барсала и бившата кучка на СС Момата, си присвои всички празници. Най мързеливите, най крадливите и най глупавите са начело на 1ви и 24ти Май. А на 8ми Март от червени БСПеерсасти и Корвети, не можем да се вредим. .............................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносници, докоснечели дори за тъпкачите на жените си!!
8
тъп и дебелогъз си недьо. Що ми изтри кометара? Заради телевизията, която споменах ли. Добре, де! По една телевизия един ром говори как опг-то трети ден раздава к@бапи и бира.
9
Имам чувството , че другарката Лъжа , през целия си съзнателен живот , мисли само за лъжи и кражби . Даже и мама кучка разбира това - колкото и да се учудвате . Но виждаме тук някои пишещи не могат с закорвялите си мозъци - какво чудовище е таварошутката Лъжа
10
не интересно за ромите щом не е няма да има многу коментари 6милона нищо нее ромите живеят на наш гръб това е по важно
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Здравейте Балъци, Аз съм Кори!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
В Ливан са блокирани 300 милиона долара от 2012 г. на Бойко Борисов в ливанска банка. Информацията на ливански банкер, в юнтервю на АЛ джазира. От къде още 2012 г. ГИ има тези милиони.?
15
техното порасна кат, цирей на гъза ти!
16
крайно ограничен и блъска "Нецензурно съдържание" само като прочете първата дума.Като гледам какви просташки коментарии допуска.
17
Братя и сестри. Тази дебела лъжлива женица е крала..крала и още иска мама и.... Дали ще го позволим? Аз не ще гласувам за ГЕРБ. Комунистите ги видяхме ...20 години лъжа и грабежи. Батко..братко.Масларова забравихте ли Аз не.
18
Кви милиони, кви 5 лева? На 5 юли 1999 година се извършва деноминация на българския лев, според закон, приет от 38 Народно събрание на 19 февруари същата година. Старите 1000 лева стават 1 лев.
19
отговор на коментар
До № 2 - Последен напън на Шайката , да ти ебе майката !!!
20
йо ..ела у село аре...а па ...Корнела е готова за Сливенския ..там има шивашки цех , бродерия и друдово обучение ..за години наред ще научи занаят и ще работи после нормална работа с продуктивност ...а не с контрапродуктивност към България ..
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
я си заври тази 30 годишна история в задните части на дебелото пияно туловище. И що държиш тази статия още заглавна. дай "голямата" новина от баварско, от които сме получили покана да дойдат в България. Как все калинки се навъдихте, бе!
23
отговор на коментар
Ти еби твоята, че си свикнал. За другите не мисли!
24
Къде го дават тоя филм?
25
Що се впрягате на сайта?
26
drugata.sedmica.ste.stane.klient.na.cacarov.
27
Златен бизнес е да се бориш за правата на бедните в България!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
ot PIK zashto triete bez prichina, a ROSHKO I KOMPANIA SA VSEKI DEN PO 20 PATI NA STRANICITE VI, I VIOE GI TARPITE,TOVA LI VI E SPRAVEDLIVOSTTA !?!
30
МИ ША ПРИБИРА, КАТО НЕ Е ВИЖДАЛА, КВО ДА ПРАВИ? НА 28 ГОДИНИ, НА КВАРТИРА, ДОШЛА ОТ СЕЛО С 5 БУРКАНА ЛЮТЕНИЦА, КАКВО ДА ПРАВИ? И АЗ ДА БЯХ ПРОСТ И ОТ СЕЛО, АМА КОЙ Я ТУРИ НАЧЕЛО НА БСП Е ПО ВАЖНИЯ ВЪПРОС?
31
Не напразно си се кръстил така ,няма как да имаш нещо в овчата ти зомбирана кратуна!
32
Докато ги има все още БеСеПерасите , които вече над 100 години заблуждават хората с празни приказки и илюзорно бъдещe, а самите те трупат пачки на техен гръб - как да се опавим ??? Цялата шайка в партйната им върхушка са все такива охранени и нагушени с имоти червени олигарси кланещи се и вярващи единствено в парите и всастта.Нагледен пример е таз другарка Йончева. Импексова и тя оприлапва всеки месец и по 10 бона възнаграждение от червената партийна каса , Фатмака и той по 11 бона неизвестно за какво , а за балъците и залюханите пенционери остават единствено нескончаемите лъкардии , розови миражи за комунизъм и реки от шербeт бълвани от Позасрано. Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.
33
Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g
34
към 31 За овце, по овчарски. Сигурно си доволен да те стрижат, доят и онождат.
35
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
36
Личи ти че си стриган и е---андурен от овенски к--ур долнопробно нищожество такива червени овчи кратуняци като теб трябва да бъдат винаги ръ-гани а--нално!
37
Бивши наши другари от герб,дори да се разчекнете надлъж и на шир да хулите, да лъжете идиотски,вие си тръгвате.За есента сме ви подготвили знаково изпращане.Има вероятност камъните да не достигнат,но ще си набавим,защото изпращачите ще са много по вече от друг път.Идва времето,когато ще излязат на бял свят още къщи тук и в чужбина,милиони тук,милиарди извън тук и т.н.
39
6mln denominirani leva,koito stavat 60000leva,golqma dalavera nqma 6to,Gerb i DPS otkradnaha milqrdi,lakeite da glasuvat za tqh te sa v qvno sporazomenie i Boiko prisluzva na Peevski,zalka kartinka,osven tova Gerb sa i mnogo nekadurni te nqmat strategiq dori za 5meseca napred,na klu4ovi postove se slagat samo pulni amatiori koito mogat samo da kradat
40
НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ОТВРАТИТЕЛНО ВОНЯЩИТЕ ПЛЪХОВЕ.
41
отново ръси кретенизми. Ей, дървена глава, съчетана с изключителна неграмотност и злоба - трудно ще видите подобно съчетание. На всеки факт отговаря с цинични забележки, обижда, ругае...Много е изтормозен, горкия, че утре ЩЕ СЕ СЛУЧАТ нещата, които той не иска.
42
Ако искаш мога и да ти го наТЪПанчи това Гоше !!!
43
Кога ще я осъдят тази червена гнида? Има доста доказателства вече за кражбите и престъпленията, които е вършила по време на т.нар. "преход". Шаечната нощница на райета и килия в сливенския затвор- това заслужава червената корва!
44
Доле ГЕРП !!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21846
архив

Изпращайки колежка Сийка до дома, Ники разбра как ще свърши вечерта по надписите в асансьора....

няма нови новини
Днес: 281
hot
най-четени новини в момента
сега
2652
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x