Бум на изневери в годината на Огнената маймуна

Феномени

Бум на изневери в годината на Огнената маймуна

42286
на 18.01.2016
Бум на изневери в годината на Огнената маймуна
Автор:   ПИК

През 2016-а светът ще заприлича на Содом и Гомор

Според източния зодиак бъдещето на всяка година се орисва от едно от 12-те животни. Така докато отминаващата 2015-а бе под знака на прагматичната и спокойна Дървена коза, то следващата 2016 г. ще бъде управлявана от непредвидимата и динамична Огнена маймуна.

След наблюдения на хиляди години цивилизациите на Изток са забелязали голяма повторяемост на събитията през 12-годишни цикли. Силите и енергиите, действащи през всеки от тях, древните мъдреци са оприличили с някоя от петте стихии (Огън, Вода, Земя, Дърво, Метал), които се пречупвали сложно през характера на някое животно. Така когато идвала годината на Огнената маймуна, всичко сякаш се раздвижвало, а в живота на хора и цели държави настъпвали наистина бурни промени с положителен или с отрицателен знак. Често се появявали и битови или горски пожари. И сякаш за да бъде объркването пълно преди тях (а не след това, че поне да има полза - б.а.), жестоки порои давели хора и животни.

Именно такива са очакванията на източните метафизици и фъншуй експерти – за безкрайно динамична и опасна, но и интересна 2016 година. Като причина за подобна прогноза се изтъква, че това животно е с непредвидим характер, а сега идва, яхнало елемента огън.

В резултат на това нерядко хората на планетата ще се люшкат в различни крайности. Особено това ще проличи в личните отношения. Тенденциите там са за засилване на склонността към различни наглед несъвместими житейски комбинации. И доста изневери. И то не толкова заради нагона, а от любопитство и скука.  
Докторите по венерически болести също ще имат работа, тъй като, ако се вярва на източните вещания, ситуацията на планетата ще прилича  на Содом и Гомор. Все пак обвързаните могат да избегнат негативните измерения на плътския грях, като решат да излязат от рутината, но заедно със своя партньор.

Бизнес

Освен флиртовете енергийните вибрации на червената Огнена маймуна се очаква да раздвижат здраво зъбчатите колела на икономиката. Годината ще бъде много дейна, но и непредвидима като поведение и характер с полярни емоции. Очакванията са, че в браншовете с най-силна конкуренция и възможност за щипка творчество ще ври и кипи. В тези сектори се намират и професиите, които ще бъдат закриляни сякаш свише – предприемачи, търговци, счетоводители, борсови агенти, рекламисти, инженери, режисьори, актьори, бижутери.

Знакът от китайския зодиак обещава ...

препоръчано

 

Целият материал, както и още интересни истории, четете в Retro.bg

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това