Вход
София
Времето в София 13 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Елена Йончева се забъркала в имотни афери с КТБ заедно със свекъра с къщите за гости

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Елена Йончева се забъркала в имотни афери с КТБ заедно със свекъра с къщите за гости

на 25.04.2019
69171
50
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Елена Йончева се забъркала в имотни афери с КТБ заедно със свекъра с къщите за гости
Автор: ПИК
25.04.2019
50
69171

Главният редактор на агенция ПИК Звездомира Мастагаркова разкри в предаването "Дискусионно студио" по телевизия СКАТ подробности и факти за имотите на червената милионерка Елена Йончева, които е купила с хора от КТБ, както и 3-те къщи за гости на морето, за които семейството на социалистката е получило 400 000 лв. европари, а се ползват единствено от водачката на евролистата на БСП и фамилията й.

Както ексклузивно медията ни съобщи, Върховна касационна прокуратура възложи на Главна дирекция "Национална полиция" извършване на проверка по публикации в ПИК за ползвани не по предназначение къщи за гости, финансирани със средства на ЕС от семейството на депутата от БСП Елена Йончева.

Припомняме, че медията ни подаде и сигнал до антикорупционния орган, който ще се заеме с разследването на поредната имотна афера на водачката на червената листа около изкупуването на земи в Панчарево заедно с адвокати на фалиралата КТБ.

Вчера ПИК направи нови разкрития за поредната афера на Елена Йончева, а КОНПИ започва проверка и по нея. Медията ни разкри, че червената милионерка се забъркала в аферите заедно със свекъра си, който по документи е усвоил и европарите за къщите за гости.

"Ние бяхме едни от първите, които изнасяхме разследванията за Цветан Цветанов и Цецка Цачева. Отразяваме всички гейтове и не приемам въпросите: "Кой ни плаща". Отразяваме разследването на Елена Йончева по-детайлно, тъй като това е наше разследване", заяви Звездомира Мастагаркова на въпрос на водещия Стоян Иванов кой плаща на агенция ПИК.

"Елена Йончева е закупила 7 декара земеделски земи в Панчарево. В същата тази местност декари притежават, съседни парцели, адвокати от КТБ Румен Люцканов и Гроздан Добрев и тя влиза в съсобственост. Елена Йончева закупува тези земи през 2015 година за 451 хиляди лева. Затова сме подали сигнал и КОНПИ започва разследване откъде са тези пари", разкри главният редактор на ПИК.

Относно произхода на парите водещият Стоян Иванов обясни схемата, по която Елена Йончева е източвала КТБ, заради което й е повдигнато обвинение в пране на пари.

"След това, което обяснихте, Елена Йончева си купува въпросните декари земи с адвокати на КТБ. Нейният мъж пък има фирма със същите тези адвокати - "Парк Панчарево". Всичко това е налично като документи и на тази база се крепи и сигнала. А затова, което разкрихте за КТБ също има документи, на които се крепи обвинението на прокуратурата за пране на пари", обясни Звездомира Мастагаркова.

"Говорим и за съмнения за данъчни престъпления, които трябва да бъдат проверени. Ще бъдат проверявани доходите й, ако до момента няма насрещни документи за изхарчването на парите, сега ще стане ясно. Сега ще бъде проверена и цялата тази афера за закупени имоти. Ние разкрихме, че тя има имоти за близо 2 млн. лв.", добави главният редактор на агенция ПИК.

"От реституция тя има един апартамент в "Красно село", всичко друго е закупувано от нея през годините и това е видно в имотните й декларации", категорична е тя.

"По времето, когато е любовница на премиера Станишев, тя си купува една част от тези крупни имоти. Това е времето и когато тя продава рекламно време в телевизията майка. След офшорната фирма, през която са минали тези пари от КТБ, си купува останалите имоти", добави Звездомира Мастагаркова.

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! КОНПИ погва Елена Йончева за имотите с КТБ и аферите с къщи за гости

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! КОНПИ погва Елена Йончева за имотите с КТБ и аферите с къщи за гости

Скандалът, разразил се около незаконно придобитите имоти...

на 25.04.2019

Водещият Стоян Иванов и гостът в студиото коментираха и скандалната поява на шефа на ВКС Лозан Панов на събитие на сдружението "Боец.бг", което е финансирано от банкера беглец Цветан Василев.

"Освен, че Елена Йончева е в тази имотна афера с адвокати от КТБ, там е й нейният свекър Анатоли Тодоров Стоянов. Той е във връзка с тях от 2004 година, когато започват изкупуването на парцели. Когато Елена Йончева става приятелка на неговия син, се включва в тази афера. Тотална неистина е това, което обяснява Йончева, че няма нищо общо с тази афера", отсече главният редактор на ПИК.

Звездомира Мастагаркова коментира и разследването на ПИК за къщите за гости, изградени с европари от семейството на Йончева. Според разследването на медията ни тези къщи се използвали единствено от червената милионерка и фамилията й. "Свекърът на Йончева печели тези пари, а синът му, който е мъж на социалистката, е архитект и проектант на къщите за гости. Парите са усвоени през 2010 година, до 2015 година са под мониторинг. През 2014 година няма даден нито 1 лев за персонал, а са отчетени преходи за 8-9 хиляди лева. Според съседите Елена Йончева и мъжът й са почивали там, а свекърът и свекървата са гледали детето там. Гости обаче не са виждали. Няма и сайт, нито никаква друга информация за тези къщи за гости, каквото е изискването на проекта към фонд "Земеделие", уточни главният редактор на ПИК.

"Важно е антикорупционните органи да си свършат работата и да кажат дали всичко е чисто. До момента това, което знаем е, че не е чисто морално, а дали е престъпно, ще кажат органите", добави тя.

"Вчера изнесохме още една информация за небезизвестния депутат от БСП Васил Антонов. Неговият син също си е направил къща за гости на земя, купена от бащата-депутат", разкри Звездомира Мастагаркова.

"В "Апартамент гейт" изнесохме и за евтини имоти на Корнелия Нинова, но нищо не последва след това. Тя напоследък доста се умълча покрай разкритията за Елена Йончева", каза главният редактор на ПИК. По думите това не е чудно, защото лидерката на БСП все още не е дала обяснение и за своята приватизация на "Техноимпекс".

"Паметта на социалистите изглежда доста къса. Виждате също, че Иво Христов е забравил, че е плюл по БСП", сподели още тя.

"Колкото и да се опитва да се измъкне от това разследване, Елена Йончева се скри и не се появява никъде. Вчера трябваше да занесе записа по "Ало, Банов съм", но не отиде в прокуратурата. Днес изпрати други хора от "Позитано" 20, а тя самата не се появи", уточни Звездомира Мастагаркова.

"На 26 май не знаем за какви хора гласуваме. Половината са разследвани от прокуратурата за тежки афери. Както знаете, от КОНПИ обявиха, че разследват висш кадър на БСП. Ние разкрихме кой е той, но от прокуратурата не могат да изнасят информация, докато текат разследванията. Така ние нямаме представа за кого гласуваме на 26 май", негодува главният редактор на информационна агенция ПИК.

"Не се ли притеснявате, че половината от кандидатите за евроизборите са обвиняеми от прокуратурата - Десислава Иванчева, Евгения Банева, Елена Йончева. Това ли е представителството на българския народ. Не мога да допусна, че българските граждани ще изпратят такива лица да представляват страната в Европа", заяви тя.

Водещият Стоян Иванов припомни, че в листата на БСП е и Румен Гечев, който по време на Жан Виденов докара пенсиите до 3 долара, а заплатите до 6 долара. Той разкри и за скандалните заменки по време на Тройната коалиция, които се оценяват за 2 млрд. лв.

"Сега тези хора искат да продължат да живеят по този начин, ползвайки нашите пари. Няма дума, която да описва този гьонсуратлък", отсече Звездомира Мастагаркова. Според нея всички разследвания на Елена Йончева са фалшификации и манипулации. "Виждате какво се опитаха да направят с Валери Симеонов, с Делян Добрев, с Боил Банов", даде пример главният редактор на агенция ПИК.

"БСП обезглави органа, който разследва корупционните схеми на политиците. Става дума за Пламен Георгиев, шефа на КОНПИ, който е единственият, който си е закупил имота на пазарна цена. Вече две проверки казват, че той няма никаква вина, но е в отпуск. Защо се прави това - за да няма кой да разследва. Нападнаха и заместника му. И ще ви кажа и друго - само КОНПИ в момента имат право да разследват президента РУмен Радев. Като знаете това, според вас случайно ли той побърза да обяви, че си оттегля доверието - оттеглял си доверието от единствения човек, който има право да му търси сметка. Много удобно! 

И ето резултата - никой не говори за Румен Радев, който си е купил в близост до шефа на КОНПИ апартамент на двойно по-ниска цена? От себе сище оттегли ли доверието? Защо никой не говори, че той е купил ведомствено жилище, а след това е живял във второ ведомствено жилище. По-малък скандал ли е, че е назначил сегашната си съпруга на два щата", попита тя.

Стоянов Иванов разкри, че е направил запитване дали Десислава Радева е получавала пари за наем на жилище от ВВС и чия е била заповедта. До този момент отговор не е получил, а от военното министерство са препратили писмото му към Военновъздушните сили. Звездомира Мастагаркова уточни, че агенция ПИК също е изпратила такова писмо, включително и в сигнала си до КОНПИ.

В заключение главният редактор на агенция ПИК разкри, че президентът Румен Радев, въпреки че е наричан Мистър Вето, не спира никакви законопроекти на ДПС. "Това е твърде любопитно, нека зрителите сами си направят изводи", завърши тя.

Сподели:
Напиши коментар »
(50)
2
Колкото и да плюете Йончева нищо няма да и направите..по 100 пъти на ден нея и Нинова и Президента и нищо Рейтинга им се увеличава.
3
ИЗТРИВАЙ ...
4
За Весела лечева с къщичките на Халкидики за хотела на Нона Йотова и Богомил Бонев за хотелите на Гоце и синове за Кире Тъпото от БСП
5
Piк , нарочно ли ме пропускате , ще ме обидите
6
Писна ни!А къде бяха досега контролните органи?Или трябваше Йончева да осъди Борисов и да им разкрие далаверите за да задействат прокуратурата срещу нея
7
Просто гледайте последното гостуване на Йончева при Цветанка Ризова и ще ви стане ясно какви щуротии пишат в този сайт за да спасят умиращата партия ГЕРБ
8
Ако я нямаше Йончева по цял ден да се занимавате с нея гладни ще умрете бе тъпанари !!! Ама и това няма да спаси потъващия кораб на Тиквун !!!
9
Кой е луд да гласува за тая рускиня - мошеничка
10
Умира само болната ти фантазия! Много забавно ще бъде да сготвят Милиончева на бавен огън до изборите! Циркът тепърва предстои....
11
Утре е разпети Петък!Нека поне за ден сайта да забрави пошлото!
12
що лошите хора даже не харесват БСП , а гласуват именно за БСП ..НЯКОЙ ДА КАЖЕ ..този парадокс е в противоречие с интуитивната логика в природата на човека .
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
are stiga s tazi be... vkarvaite iq v zatvora.. basi I kinozvezdata iq napraviha
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
От изнесеното досега по медиите за Елена Йончева става ясно, че тя е криминален тип, който вилнее с лъжите си по медиите, но това е така, защото още не е изправена пред съда. Да се надяваме, че това ще се случи, не само на нея, но и на приватизаторката Нинова и на всичките червени крадци. българин
17
така действат престъпниците от ГЕРБ , а си казал нещо срещу криминалните им схеми , а са ти повдигнали обвинение , те затова депутатите им гласуваха срещу мен
18
Джадийка Милиончева е по-нагла и от Иванчева!
19
пиk ли наричаш "медиите" ? Има още едни само дето цитират пиk 24 часа изветни със слагачеството си на властта
20
пушат като комини и двете , но в сливенския ще откажат цигарите ...мммм да...ето ти и добрата страна , според мен 8 годинки им стигат...е сега кажете че не съм добър человек ..ми да ..
21
ЛЕНЧЕТО КРАДЕ НА ЕДРО, СЯКАШ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА ОТИДЕ В СЛИВЕН НА ПОЧИВКА... СПРИ СА МА ЛЕНО,ВЕЧЕ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВЗЕ ДА СЕ ЧЕРВИ ЗАРАДИ ТЕБ.
22
"ВИЗИЯ ЗА ЕВРОПА! За социална Европа на гражданите и народите, срещу неравенството и бедността!" "Елена Йончева". Слагате името на ленчето след заглавието на предизбоната платформа на БСП. А сега прочетете написаното. Няма по-силен лозунг срещу БСП.
23
Стана ли Евродепутат (а аз ще стана) с Лаура Кьовеши ще им разкатая фамилийката престъпна на турската соросоидна корумпирана шайка !!!
24
А вие си EБABAЙTE МАЙКАТА......С Лаура Кьовеши ще РАЗБИЕ КРАДЛИВАТА ШАЙКА....БОКЛУЦИ, пишете каквото си искате....ИЗМЕТ.
25
ПИК,има една проста Истина,Всеки е Невинен до Доказване на Противното,а Вие от Три Дни,биете Тъпъна,Свекъра на Е.Йончева така па иначе,има Прокуратура и Съд,или Вас Ви Боли,че Зам.Министъра вече има Гаранция от 100000 лева,има Данни за Престъпление има и Парична Гаранция,не че Той е Виновен,това може да каже само Съдът,така,че спрете,или както видях по-горе,само вдигате Рейтинга на Йончева
26
Алооо Вдими резултати и Европа ни чува - и ги видяха и ги чуха ваще резултати ... Стига толкос
27
отговор на коментар
НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ББ, ПОМИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ. МАЛКО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК, ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО ТЪП, НЕГРАМОТЕН И ОГРАНИЧЕН. ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ИЗДИРВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ГИ СЪДЯТ, ВИЕ ИМ РЪКОПЛЯСКАТЕ. КОМУНИСТИТЕ ФАЛИРАХА БАНКИТЕ, ДЪРЖАВСТА (преживяла 3 фалита), РАЗГРАБИХА ПЕНСИОННОЯТ ФОНД, ДЪРЖАВАТА. ПЪРВАНОВ С 80 МЛН.ИМОТИ И ХОТЕЛ НА КИРО ТЪПОТО СЪС СЕСТРА МУ; СТАНИШЕВ С 50 МЛН., ИМОТИ И КЪЩА НА ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО; РУМЕН ГЕЧЕВ С КЪЩА-ПАЛАТ, БРАТЯ МИЛЕН (м-р на МФ при Тройната коалиция) и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ МИЛИОНЕРИ, ВЛАДЕЕЩИ ЧЕРНОМОРИЕТО. И ВСИЧКО ТОВА, С ВАШИТЕ ПАРИ, ДЕБИЛИ! НОРМАЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИ ЗАЩО ЕДНО ЛИЦЕ Е ОБВИНЯЕМО САМО ПО ОБВИНЕНИЯТА. ТОВА Е ТРУДНО ДА ГО РАЗБЕРАТ ДЕБИЛИТЕ. И ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА ПИТАТЕ ЗАЩО Б-Я Е БЕДНА ДЪРЖАВА? НАГЛОСТ! СЕГА ПИШЕТЕ, ОБИЖДАТЕ, КОГАТО КОМУНИСТИТЕ НАОРАВЯТ Б-Я ЕВРАЗИЙСКА, ЩЕ ПЛАЧЕТЕ И ЩЕ ТЪРСИТЕ ББ, НО ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ СПАСИ. ЛЕСНО Е ДА АНАЛИЗИРАТЕ ОТСТРАНИ, КОГАТО НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО. НЯКОЙ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ДОРИ ЗА СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ. КОМУНИСТИТЕ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я И НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. СВЕТЪТ СЕ РАЗВИВА СКОРОСТНО НАПРЕД, А ДРУГАРИТЕ СА ИЗОСТАНАЛИ ДАЛЕЧ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО СИ. ТЕ СА СИ ОСТАНАЛИ В СОЦА, ГОТОВИ НЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ, А ЗА РАЗГРАБВАНЕ НА ХАЗНАТА, СЪБРАНА С МНОГО УПОРИТОСТ, ВСЕОТДАЙНОСТ И ТРУД ОТ ББ. ДЕБИЛИ, ВИЕ НЕ НАКАЗВАТЕ ББ, ТОЙ ЩЕ СИ ДИГНЕ ШАПКАТА, А ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ДА УМИРАТЕ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ТЪПОТИЯ И ПРОСТОТИЯ. НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО! ГЕРМАНСКИ ПЕНСИИ ЛИ, ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ РУСКИ ПЕНСИИ. АКО СПЕЧЕЛЯТ КОМУНИСТИТЕ И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ОЗНАЧАВА ГЛАД. НЯКОЙ УМЕН Е КАЗАЛ "ПИМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНА И АЗ". КАК ДА ВИ СЕ ПОМОГНЕ, КОГАТО НЕ ИСКАТЕ. ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА СТЕ СИ НЕГРАМОТНИ И НЕВЕЖИ. ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА СИ, ЩОМ СЕ НАДЯВАТЕ НА КОМУНИСТИ! ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ВАС!
28
Много злъч, мръсотия избълва тъпата,простата Мастурбакова по Йончева ,Радев, Нинова по СКАТ. Защо не разследвате Мария Габриел и фамилия.Марийка като "крайно"нуждаеща бе настанена в общински апартамент в София с минимален наем,докато взема огромна заплата от Европата??? Май не ви изнася да критикувате спонсорите си!!!!
29
Ще има преброяване на дебилите гласуващи за всички партии.
30
Пиши с малки букви, Ма ГЕЙберастка ПОМИЙО....Да ти го HAБУТАМ в ГЪ3ъ, А ОТТАМ В MИPИ3ЛИВАТА УСТА....СМРАД.
31
Пик много бързо забравихте, откъде тръгна апаратаменгей. не беше ли от апартамента на ЦЦ. Това е истинския случай, който прокуратурата няма да провери , защото там е престъплението - търговия с влияние, фиктивно замята на два апартамента, а още дрехите са му в там. подарък за Златен век, само да не се наложии сега да връща апартамента.
32
Дано не е истина , че има хора , които заради това , че не харесват Б.Борисов ще гласуват за комунистите. От радост , че БСП ще накаже управляващите , ще забравят , че пенсиите бяха по 3 долара. Дано гласуваме разумно . Не е задължително да се гласува за тия две партии , а да изберем по малкото зло . Има и други партии , така че , огледайте се !
33
отговор на коментар
на първата любовница на Борисов?
34
Това нещо на снимката онагледява психо-левите с цялата им изкривена от злоба физиономия на реваншисти и подлеци ! Даже е знаме и водачка на листата в партията на ездачката ! Ако тия спечелят и един процент в повече, значи вече късно за България ! Продължаващото вече 30 години опростачване на Нацията, масовото психотизиране на обществото и целенасоченото насаждане на жълтото и скандалното от Соросоиди, БиТиВи, Слави Трифоновци, психо-леви и психо-десни, лично на Нинова и нейните приближени, ще са дали такъв резултат, че българите коренно са променени в своя профил, уви ! От преди 140 години, когато Христо Ботев написа, че у нас, "Свестните ги считат за луди .." , та до днес, когато вече свестните са някакви лузъри, а господстващата класа е тази на жадните за кръв хейтъри, джендъри, откровенни простаци, чалгари и селяци и припяващите в общия хор - нещастници !
35
А къде е държавата, която трябва да контролира, бе моме Дзвездо? Кой управлява от 2009? Съучастие и липса на контрол?
36
Какво искате още да покажат за крадливото Ленче: То не бяха офшорки; продажба на рекламно време на БНТ по времето на Станишев; разграбване на КТБ; съдружие с основни длъжности лица в КТБ в закупуване на имоти в Панчарево; лъжите че не познавала мъжа и свекъра си преди получаване на 400000 лева за трите къщи за гости на морето (познанството и е преди май 2010 когато официално представя Архитекта а финансирането през ноември 2010) и в крайна сметка строителството извършва фирмата на Архитекта през 2011 когато вече Ленчето е готова да роди и новородения син с името на свекъра на Архитекта да получи трите къщи като наследство; несъмнено помощта на Станишев с утвърдената наредба че къщи за гости може да се строят и в близост до курорти на морето а не само в селски райони грешка която после е поправена след като другарката Елена се е облагодетелства с имотите; подготовката за строителство на Ленчето и приятели от КТБ на земите закупени като "неурегулиран поземлен фонд" от Архитект регистрирал фирма за строителство в Панчарево след като атаката която провеждат чрез Паргов успее и земите станат в регулация и т.н. Само се питам кога националните телевизии които така разпалено с дронове осветяват къщата на гости на заместник-министъра ще обходят и покажат от въздуха ИМОТИТЕ НА СМЕЛАТА ИЗОБЛИЧИТЕЛКА НА КОРУПЦИЯТА. Изцепките на Йончева и доказателствата за корупционни схеми с нейно участие накараха дори наглата и жадна за власт Корнелия да се скрие в дън горите Атонски. НЕ ЗНАМ ХОРА, КОИТО КАЗВАТ ЧЕ НЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ И СА НАПРАВИЛИ КРАЖБИ ЗА МИЛИОНИ КАКВО БИХА СТОРИЛИ АКО СА НА ВЛАСТ???? А питащите за държавата ще кажа че тя е все още в комунистите защото те владеят ПАРИТЕ, МЕДИИТЕ СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА а на балъците пробутват номера с апартаменти и тераси когато те си позволиха да приватизират АКТИВИ на държавата за 50 милиарда и продължават да разграбват и да се чувстват недосегаеми.
37
Йончева, вместо да обикаляш, покани хората в твоите "къщи за гости", пък и ги регистрирай като за сефте...Хората много ще ти се радват - на теб и твоите къщички....
38
А ЗА „ДРУГИТЕ„ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО“ ДОЛНА ЧЕРВЕНА СГАН„УБИВАХТЕ„КРАДОХТЕ„ЛЪЖЕХТЕ И НАРОДА МЪЛЧЕШЕ И СЕГА НЕ МОЖЕ ДА СВИКНЕТЕ,ЧЕ НЕ СЕ БОИМ ОТ ВАС И ОТКРИТО ВИ ПОКАЗВАМЕ ИСТИНИТЕ И ОТНОШЕНИЕТО НИ КЪМ ВАС,НЕ ЧЕ ВИ ПУКА ОТ ПРЕЗРЕНИЕТО НА ХОРАТА.
39
На 26 май ще има преброяване на червените дебили гласуващи за отбора на Милиончева Банева-Банев Иванчева Бат Сали джендър-Станишко и Митьо Очите ! Да ви е честит отбора другари !
40
Всеки ден и всеки час аз съм тук кретена който пърди с мощна газ, мен кутев ме напи и в гъза ми го заби,та станах ази позитански трол да ме мачкат тук като сопол!
41
Милиончева съм да вземем да си направим още 10-ина къщички за гости,останаха излишни кинти от КТБ-то трябва да ги скрия или изпера ама соц.пералнята ми се повреди затова да ги вложим пак в недвижими имотчета от имане глава не боли!
42
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Иво Христов има Банка в Норвегия. Велизар Енчев има боен самолет "СУ-57". Нинова държи 112 млн. лв. на депозит в Банката на Иво. Томата Ренегата съм. Ако не вярвате питайте Спас Гушести. Защо Heдялко не пише за това ? Да не говорим за това , че проф. Гечев е купил Троянския манастир с европейски пари. Има и още.
45
отговор на коментар
Напред ленче...към Сливенския затвор, поне за 20 години, там ти е мястото, дърта блядке!
46
Ма те червените дебили в България никога няма да свършат, дано поне да са свършили ВЕРВАЩИТЕ ИМ...!?!?!? Повече от 45 години до 1989 БКП година лъгаха и крадоха страната, а след 1989 БСП/БКП най-напред тотално я "приватизираха"/окрадоха... Но ето пак се натискат да "управляват" разбирай да доокрадат страната и да почнем от "професор" Румен Гечев, един от главните виновници за на фалита на България по Жан Виденово време... Той за доживотен съд, но видите ли евро наглец...!?! Ами водачката на БСП/БКП лъжливата според ген. Решетников и безспорно крадлива Нинова, откраднала акциите на Техноимпекс, видите ли и тя се "бори" срещу корупцията, но не вижда че тя партията и е основния носител на този обществен "СПИН"... Да не говорим за водачката на червената евролиста МИЛИ-Йончева, "спестила" с далавери с КТБ за 6 апартамента и за 3 къщи за гости, в ролята на главна изобличителка - типичен комунистически гьонсурат не виждащата гредите в "честните" си сини очи...!!!!!! За това няма как ГЕРБ и Борисов да не спечелят и двата предстоящи избора както "Сова харис" с последното си проучване показва че след апартаментната гюролтия, ГЕРБ отново води пред мафиотите от БСП/БКП...
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Мога и в устата ти да пръдна !!!
49
ЦЕЛ НА ПИК !!!!!!ДА СЕ НАСОЧИ ВНИМАНИЕТО КЪМ ЯВНО ЗНАЧИМ ЗА ГЕРБ ЧОВЕК ИОНЧЕВА!!!!!СТРАХ И ТО ГОЛЯМ САМО ЗА НЕЯ ПИШЕ ПИК!!!!!НО ИОНЧЕВА СИ Е ЙОНЧЕВА !!!!!!НЯМАТЕ ТАКОВА ЛИЦЕ !!!!!!
50
ИМА ОЩЕ !!!!ИОНЧЕВА СИ КУПИ ЛУНАТА И ТАМ ЩЕ ИМА ЖИВОТ ПОД НАЕМ !!!!МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ДА ВИДИМ С КАКВИ ПАРИ!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15873
архив

“Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът!”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 262
hot
най-четени новини в момента
сега
2454
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x