Вход
София
Времето в София 29 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

на 05.12.2017
129041
62
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
05.12.2017
62
129041

Мигновена извънредна пресконференция свика ГЕРБ, след като Корнелия Нинова размаха днес документи по разкритията на Антон Тодоров за "Техноимпекс". 

"Днес г-жа Нинова извърши един много сериозен политически акт", коментира Тома Биков от ГЕРБ и добави: "БСП в продължение на десетки години твърдеше, че приватизацията е криминална. Днес твърди, че или не е криминална, или приватизацията на "Техноимпекс" единствено е читава."

"На пресконференцията на БСП чухме доста съмнителни неща. Видяхме една купчина документи, но не разбрахме какво пише в тях", каза още той.

"От приватизацията по това време над 71% е извършена чрез пряко договаряне. В случая с Корнелия Нинова има комисия, начело с Христо Михайловски, след това има един друг зам.-министър Александър Тасев. Той е човекът, който вкарва Нинова в седесарските среди", категоричен е Антон Тодоров.

"Акциите на Нинова започват от 33%, после нарастват до 37%, а през 2005 година, преди да продаде акциите си за 65 000 лева, тя вече има 48% от акциите на РМД-то, което приватизира "Техноимпекс"", уточни той.

"Социалната другарка Корнелия Нинова никога не е платила никакви реални пари извън тези 70 хиляди долара. Платила е 600 хиляди фиктивно, чрез компесаторни записи", категоричен е Антон Тодоров. 

"През 2007 година РМД-то на Корнелия Нинова е осъдено да плати 50 000 долара. След сключването на договора не е провеждана проверка, не са провеждани следствени действия и прокуратурата не е проверявала тази сделка", добави бившият депутат от ГЕРБ.

"Тази сделка вони отвсякъде. Аз съм готов да седна срещу Корнелия Нинова и да уточним документ по документ. Тя излъга за пореден пък, след като каза, че има само един апартамент от 82 квадрата. Но тя не каза нищо за огромното ателие от 121 квадрата, което е закупила след приватизацията на "Техноимпекс", както и за огромния гараж, който е декларирала", обясни Антон Тодоров.

"Различни лица са давали пълномощие на г-жа Нинова да купува чуждестранни акции. Може би не знаете за тези случаи, аз вчера ги разкрих пред ПИК", каза още той.

"В края на 98-ма година година активите на "Техноимпекс" възлизат на близо 3 млн. лева. Паричните средства към 31 декември 1997 година възлизат на близо 2 млн. лева. По-голяма част от тях са разпределени в банки в чужбина", разкри бившият депутат от ГЕРБ.

"При сключването на сделката на два пъти са платени 70-те хиляди долара, което е 10% по договора. Другите 90% не са платили нищо, платени са хартийки, разбирате ли за какво става дума", попита Антон Тодоров.

Данаил Кирилов от ГЕРБ разкри: "Получихме от г-жа Корнелия Нинова писмо с искане за дискусия по темата за закона за приватизацията. Г-н Цветанов ми възложи да участвам в тези обсъждания, но не получихме никакви официални предложения за среща. Очевидно е, че е трябвало специално председателя на нашата партия да удовлетвори искането на г-жа Корнелия Нинова. Задграничното пътуване на г-н Цветанов е планувано много преди да получим писмото."

"Аз, като юрист, не бях доволен от показването на документи от страна на г-жа Корнелия Нинова. За нас документът от главния прокурор е достатъчно официален. За нас документите на г-жа Нинова не са достатъчно свидетелство колко и какви проверки са правени на приватизираното дружество", коментира още Данаил Кирилов. 

Сподели:
Напиши коментар »
(62)
1
Нинова го разби с документи за проверките, и сега Тончо бълва змии и гущери.... Най вероятно Нинова ще го съди .
2
За Европредседателството, правителството на ГЕРБ ще пусне собствена виртуална валута - Тиквойн. И занапред всички пенсии ще се изплащат само в новата валута, така че всеки пенсионер да може да си позволи "виртуална" луканка!
3
Балада за комуниста, е написана за прословутото мълчание на комунетата. Мълчат, като съдрани от бой задници. Според слънчасалия им електорат са, железни, а според нормалните хора демонстрират гьон суратлък. Комуниста кръв дава, майка си продава , НО власт и пари - НИКОГА НЕ ДАВА !
4
Къде сега е цв.цв да разкрие и порицае фалшивата новина,която партията му произведе
5
има и преводите по банков път на погасяване. Явно си мислет да се занимават само с Нинова, ама си има съд за тая работа.
6
Абе номур 1ви,какво е разбила Нинова?Разбила е всичко за мангизи,а ги я защитавяш.Да ну си самата Кури?
7
Че изровете как и къде "потънаха" всичките задгранични ,български дружества:корабоимпекс,булгаргеомин,техноимпекс,БМФ........и.т.н.?????
8
Гледам безочливата миризлива курабия как, лъжи като дърта мангалка, само както може комунистка и се чудя, коя майка може да роди такова ужасно, лъжливо и крадливо чудовище! Сланинова беше дотук, оттук право в затвора!!
9
Ги навря в кучи задник, с усмивка и документи.
10
Предколеден цирк за обосноваване на заплатите. Ревизионната пушилка за първоначалното разграбване е без никакъв смисъл , освен за омаскаряване. Сега парите им са в европейски банки и трезори. И децата пак там. Зрелища ...
11
Тая другарка окончателно ще еПе майката на булшевишката кочина.Останаха да ѝ вярват само шепа твърдо линейни комунисти,дето са като коне с капаци и като мазохисти.Колкото повече ги еПът толкова по хубаво им става!
12
МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ СМЕШНИСТЕ ПЪЛЕН ТАШАК
13
Този мръсник Тодоров защо разследва само в една посока Защо не разследва как любовницата на Б Б придоби банка с всичките и активи само за една нощ или ще се отрече че Борисов и Бориславова не са живели заедно и ББи подари банката от благодарност за съвместния им живот
14
Това, че нашата миризлива, и лъжлива курабия е крадла и лъже повече от мене е очевадно.! Нали затова я изгоних от правителството с Р.Овч. за корупция, но за наши другари това не се брои. Че кой червен феодал или олигарх, е забогатял честно.?? Нас не ни гледайте, на нас БСПдирастите ни се пада по право (защото сме социалисти), вижте другите там чоплете, може и да изскочи нещо!!
15
Миналата седмица от ГЕРБ цитираха писмо от главния прокурор Сотир Цацаров и посочиха, че не са подавани сигнали и не са извършвани проверки по приватизацията на "Техноимпекс". "Не са подавани сигнали - лъжа номер 1, подаден е сигнал, подписан от КТ "Подкрепа". Не са извършвани проверки - лъжа номер 2, извършвани са две такива плюс финансова ревизия", заяви Нинова и показа документи от 1998 г., 1999 г. и 2001 г. "ГЕРБ цитират писмо от главния прокурор Сотир Цацаров, чете се едно изречение от него, но не се показва целият документ", коментира лидерът на БСП и посочи, че се е сдобила с него. Нинова отбеляза, че с това писмо главният прокурор казва, че сделката е отново проверена през юли 2017 г. и е потвърдено, че по преписката не са налице данни за извършени престъпления. "За "огромното“ ми жилище от 89 кв. м и гараж от 4 кв. м имам договор за кредит", отбеляза още тя и поясни, че със съпруга ѝ имат договор за кредит, към който всеки месец са плащали удръжки от заплатите си в превод на банките. "Който иска, знае къде е Съдебната палата, да отива. Ние имаме работа и ще се занимаваме с политика. Престъпления не съм извършила. Готова съм, ако някой твърди, че съм причинила вреди на държавата, да ми заведе дело. Декларирам, че няма да се позовавам на изтекла давност, при условие, че всички други председатели на партии сложат такава декларация и кажат, че няма да се позововават на давност за целия си професионален живот“, коментира още лидерът на БСП.
16
Нинова направо ги разби с факти и документи крадливите престъпници от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 и като гледам Тонка Тодорова и Деса Дуловска Общата са обули жълто-кафявите гащи и се чудят как да се измъкнат от осраното си положение. Нинова ще заведе дело и ще ги осъди двамата негодници - ГЕЙБерастки, както ще осъди и .....Бай СУДЖУК / и Марин Марковски няма да ги спаси/.
17
Нека да кажа на гербаджийските дебили и чепове, че ги будалкам. Размахвам листове в които няма истина. Искам да гледам как се нacиpaтe от радост. Да ви eбa майката тъпа гербаджийска и шайкаджийска. Публикувам тук измишльотени, защото Нeдялko плаща точно за такива повърни.
18
това е сайта сайта ''про боко''! И как така само Нинова лъже? Айде стога сте ни занимавали само с Нинова и БСП!! Не управляват те! Хайде да пишете за това, че сме най бедните в Европа, първи сме само по смъртност, корупция и самоубийства! Затова че дори в едно село като Македония пенсиите са 150 Е, затова че в една Сърбия има 15 пъти китайски повече инвестиции от България... колко милиарда заеми саизтеглени тихомълком да се поддържа в жива кома икономиката ни??? Как така всичко това е истина, като вашия вожд твърди че сме били 2-ра икономика в Европа???
19
БСП=Български системни предатели . Вече 100 години другарите задушават България от атентата в църквата Св.Неделя през масовите убийства и отнемания на имущество от успели хора през Белене щото не им бе достатъчно да им ограбят имуществото но трябваше и да ги убият мъчително , през предателското отказване (по заповед от Москва) от Българския народ в Македония и Беломорска Тракия , три фалита съответно златото на БНБ в Москва и продължават до Техноимпекс(това е капчица в морето от кражби) . Най жалкото е че тези идоти продължават да слушат за всичко Кремъл.
20
ВСИЧКИ ДЕЦА НА КОМУНИСТИ СА В ЛОНДОН ЩАТИТЕ АВСТРАЛИЯ ЗАЩО ТАКА БЕ ГЬОТВЕРЕНИ БОЛШЕВИШКИ ПРАТЕТЕ ГИ В РУСИЯ АЗИАТСКАТА ПОМИЯ ДА ВИ ИМАМ НОМЕРАТА КОЛИБАРСКИ !
21
Бащата пише в друг сайт бесепарски,а синчето му в тиквения сайт.
22
Нинова навря гераджиите на кучето отзад. Д.Кириров колкото и да се пэне, по-умен няма да стане. А Тодаров е измет омпрексарска. За принудително вэдворяване е!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
ателие София София-град (Столична) 125 125 1999 Корнелия Петрова Нинова 1/2 28233 2. гараж София София-град (Столична) 23 23 1999 Корнелия Петрова Нинова 1/2 4275 3. апартамент София София-град (Столична) 89 89 2004 Корнелия Петрова Нинова 1/2 21514 А ето какво казва другарката Нинова днес:"За "огромното“ ми жилище от 89 кв. м и гараж от 4 кв. м имам договор за кредит", отбеляза още тя и поясни, че със съпруга ѝ имат договор за кредит, към който всеки месец са плащали удръжки от заплатите си в превод на банките.
26
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
27
Цацаров е предложен за главен прокурор през2012 година, след това одобрен и назначен от ГЕРБ. Ако имаше нещо вярно в това твърдение Нинова отдавна щеше да лежи в затвора....
28
НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ , КАКТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА. ТЯ ЛЪЖЕ С КОСМИЧЕСКИ СКОРОСТИ , НО ТОЗИ ПЪТ ВЪЗЕЛЪТ СЕ ЗАВЪРЗА ОКОЛО НЕЯ МНОГО ГОЛЯМ И ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ГО ОТВЪРЖЕ. ТЯ ВЕЧЕ ДАВА НАЙМЕНОВАНИЕ НА СВОЯТА ПАРТИЯ-----ПАРТИЯ НА ЛЪЖАТА
29
Много ясно е чух в сутрешния Блок, нахилена и развеселена рано, рано, ще речеш, че е подпийнала. Та, та тя каза - "проверявали са ме, прокурорски проверки съм имала, ТРИМА прокурори са ме проверявали....". А днес е развявала документите от Агенцията по приватизация и следпривагтизационен контрол, измамтничката проклета. Разбира се, че Агенцията я е проверявала сделката, нали това е задължително - ежегодни проверки за изпълнение на договора. Това Антон Тодоров го е представил също, нали това е един от акцентите в разследването му - наложената глоба от 50 хил. долара и в резултат на такава проверка и констатирано неизпълнение на договора в частта му за инвестиции. Директор е била Нинова и отговорността за закононарушенията е нейна. НО ТОВА НЕ СА ПРОКУРАРСКИ ПРОВЕРКИ, както тя се опита да ни заблуди. Агенцията за приватизация осъществява административен контрол и тя само е проверила спазват ли се поетите ангажименти с договора за приватизация, като е констатирала че не се спазват. Но Агенцията не проверява самата сделка /тя не може да проверява сама себе си/, не проверява произхода на средствата, спазването на законитеп при учредяване и функциониране на РМД и в никакъв случай не е проверявала, къде са отишли имотите и милионите зад граница, които дружествогто е имало преди приватизацията, а после ги няма.
30
Щом го е казал авторът на ''Шайка'',значи е истина!
32
НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНЕСЕ ОЩЕ И ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ИЗВЪРШИХА ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ОСТАВИХА НАРОДА БЕДЕН ,ЧРЕЗ РАЗБОИНИЧЕСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ФАЛИТА НА БАНКИТЕ И КУФАРЧЕТАТА , В КОЕТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИГРА УСПЕШЕН ТАНЦ.
33
ТИКВА, КЪДЕ СА 16-ТЕ МИЛИАРДА, КОИТО ИЗТЕГЛИ ПРЕЗ 2015 година? ---> http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/bsp-upravljavashtite-tegljat-nov-zaem-ot-16-mlrd-leva.html
34
Не е виновен тоя дето яде баницата......Докато има такива тАпоумни,прУсти червени мохоморки които ѝ вярват и я подкрепят тая ще продължава да си върти далаверите.Ух да ва еПа в просто прУстите комунисти.
35
Е готов за съда, заради обвинението си за "фиктивно" плащане с компенсаторни записи, което е записано като платежно средство в закона! Нали с тях обезщетяваха хората, на които беше отнето имущество, което не можеше да им бъде върнато реално! Освен това най много компенсаторки използва Цветелина Бориславова и ейната банка за покупката на БТК! Факт!
36
Този зам.министър Александър Тасев, за който говори Антон Тодоров не е ли същия, който написа поръчковия доклад за Белене? Тодоров, анализирай това!
37
До Червените Дебили . Някой от вас прочел ли е какво пише в документите които показваше Нинова ?. И все още се чудя - ако тя е права защо не заведе дело срещу Антон Тодоров .
38
Moa li da popitam v kachestvoto si na kakav toa aNTON TODOROV prtavi tezi razkritia,koi mu e dal taa zadacha,eto tova e vajno, ta toi e edin trudovak kakvo moje da se ochakva ot nego a maanete taziu gnida ot ekrana,che ni vtrasna veche i horata ot chujbina ni se smeeat veche,VSICHKO MARA/TIKVATA/ VTASALA ........
39
Русия сиктирдоса комунистическата партия още преди 15 години и повече. Румънците вкараха всички крадци и лъжци в затвора. За останалите държави в Европа - да не говорим, там темата по темата изобщо не подлежи на коментар - отдавна е забравена. Само в нашата мила родина тези рептили още си позволяват да се правят на фактор, да съществуват в парламента и дори да имат претенции, че бидейки недосегаеми, дори могат да гонят председателя на най-важния държавен орган когато им кефне и винаги да представят "необходимите документи" за непорочно девство, което не подлежи на коментар. И разбира се, после да се подхилкват ехидно, че пак са прекарали балъците и дебилите. До... следващото им театро. Холивудски звезди, недосегаеми. Да им се ненагледаш и ненаповръщаш от гнусотията им.
40
Антон да постъпи спешно в лудницата в родния си град, а на Биков да му вземат фалшивата диплома и да го върнат на работа като второстепенен актьор в Старозагорския театър, където се трудеше допреди десетина години. Лошо господа, лошо - и сценарият калпав, и актьорското изпълнение - жалко.
41
всички бесепари са долни крадливи мангасари начело с курни селската крадлива пачавра която беше и си остана любителка на големи суджуци с афинитет към рязания сарайски шпек
42
В БСП НЯМА ПОЧТЕНИ ХОРА ЩОМ КАТО ТЪРПЯТ КОРУМПИРАНАТА Г-ЖА ЛЪЖА НИНОВА ДА ИМ Е ШЕФ
43
Неприятно е да си червен ,неграмотен трол!Същото е като да си дебил!
44
В безсилието си като няма за къде да се хванат дебилите се хванаха за едно студио от 121 кв м което Нинова си купила а много бързо забравиха за ШЕСТТЕ апартамента на Цвъки и много бързо забравиха какво пишеше за вождовете им оваляният в ла-на миризлив плъх /гнус ме е от името му даже /
45
Психичноболните обикновено са под наблюдение или под запрещение, но този е оставен на свобода, защо? Така налудничаво обясняваше за Цецо и Бойко при издаване на книжката му, сега обърна палачинката
46
Е, да купиш 1 ателие не е като да придобиеш 6 или повече апартамента, да бутнеш банка за няколко милиарда, да си правиш саниране за 2 милиарда, или да гепиш едни 1.5 милиарда от болните бедни българи
47
И ГНЕВЪТ ГОСПОДЕН ДА ПОГУБИ КОМУНИСТИТЕ И ЦИГАНИТЕ В ОГНЕНАТА ПЕЩ!
48
Защо ли вече не вярвам на ГЕРБ! Антон Психото-бивш народен представител от партия Шайка!
49
Не лъжи! Никога не само не си вярвал,ами си ги мразил ,другарю.Ти вярваш само на Партията ,,когато съгреши дори".Фин трол си.
50
ПАНАИРИ , ПАНАИРИ ........... ЛИЛИ ИВАНОВА!!!!!
51
гласувах за ГЕРБ и много съжалявам, оказаха се двойник на БКП и тоталитарната държава на живков. не искам и БСП, Воля и Патриотите лицемери. очаквам нещо ново да се роди, партия, която поне да не лъже очевадно народа. НЯМА ЛИ НОВА ПАРТИЯ С НАПЪЛНО НОВИ ЛИЦА, НИЩО НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА ГЛАСУВАМ.
52
Изобщо не сме забравили за апартаментите на Цветанов,но тъща му участвала ли е в приватизацията?Имаше документ за единият апартамент на тъщата и по нотариален акт е от 1964 г и се намира на ул. Сан Стефано. Блазе му на Цветанов с такава богата тъща.
53
С ПО ШЕСТ СЕДЕМ АПАРТАМЕНТА СА ВЕЧЕ ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ И ДРУГИ ,ТОВА Е НИЩО!!!!!КАКВО ИМА ЦВЕТАНОВ ЩЕ ВИДИМ!!!!
54
Ние ГРОБ сме невинни, дръжте Корнелия Нинова ............................................................................................................................................... ОФИЦИАЛНО! Дянков, Трайков и Прокопиев вече са подсъдими. Бившите министри на финансите и енергетиката в кабинета "Борисов 1" – Симеон Дянков и Трайчо Трайков, бизнесменът и акционер в ... Самият Прокопиев също беше обвинен за сделката, като отначало от държавното обвинение твърдяха, че бизнесменът умишлено е улеснил Дянков ....
55
Не разбирам . След като Нинова е чиста като сълзица , защо парламентарната и група не гласува за отпадане на давноста - за да изчисти Нинова името си . И второ защо Нинова не заведе веднага дело за клевета срещу Тодоров ? За да не завежда дело - значи от нещо се претеснява
56
Тримата глупаци-мумията,лекето и един смешник,който се представи като лидер на герб!?
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Koe e necenzurnoto ? Che Ninova predstavia hvarchashti falshificirani belejki li ? Ili tova, che triabva da otide v Sliven ? Ami da, triabva, i to dosta da poleji tam.....
59
Тони меката китка първо да върне парите на хората които си купиха книгата му Шайка-Бойко, Росен, Цецо и другите на ли каза че всичко е било лъжа. Призовавам хората които са купили книгата му общо да направят гражданско дело срешу Тодоторов
60
Мър.шляк, на Антон Тодоров можеш само да му направиш една вдъхновена сФ.ирка, като му лапнеш и лижеш до полуда дългата, гладка и неутолима краставица, която е скрил в гащите си. За друго не ставаш.
61
Хващат някой дебил в кражба! Виновен е този който го хваща! Хващат крадец, адвокатът му веднага казва - не само той краде. Предлагам да издирят всички крадци и да ги докарат тук, пред съда! А ние баламурляците рупаме зеле
62
1998 ГОДИНА --- МВР, Икономическа дирекция. прокурорска преписка № 326" ............А сега обърнете внимание на документ №2!........ Договорът за купуването на "Техноимпекс" от РМД "Техноимпекс-98" е от 13 ЯНУАРИ 1999 ГОДИНА................ КАК ПРЕЗ 1998 ГОДИНА Е ПРОВЕРЯВАНА СДЕЛКА КОЯТО ОЩЕ НЕ Е СКЛЮЧЕНА ??????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Ако са ви обидили незаслужено, върнете се и си го заслужете!

няма нови новини
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
сега
2394
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Днес алкохолът и лекарствата действат като наркотик. Вижте защо!
x