И руският Ерген си тръгна без булка, но не се орезили като нашия Алек (СНИМКИ)

Лица

И руският Ерген си тръгна без булка, но не се орезили като нашия Алек (СНИМКИ)

43776
на 05.07.2024
И руският Ерген си тръгна без булка, но не се орезили като нашия Алек (СНИМКИ)
Автор:   "Ретро"

Последвайте ни в Google News Showcase

И руският Ерген Константин Гецати, подобно на нашия Алек Младенов, не успя да избере своя половинка в риалити шоуто. Но за разлика от Алек, който взе решението си с помощта на властната си майка, Константин сам се изправи пред трудността да вземе тежкото решение и остави финалистките без пръстен.

препоръчано

Популярният ясновидец Константин Гецати, който спечели 18-ия сезон на „Битката на екстрасенсите“, притежава дарбата да говори с отвъдното и да лекува хората, но не успя да намери дамата на сърцето си в руския вариант на „Ергенът“. 36-годишният медиум никога не е бил женен и няма деца. По професия Константин е лекар. Той е потомък на алански магьосник и неговият дядо е лекувал хората с билки и чрез ръце.

Снимките на „Ергенът“ се проведоха в слънчево Мароко. На кастинга бяха избрани 26 момичета, а след срещата с главния герой останаха 16 кандидатки, които заминаха за Мароко. В продължение на три месеца те се бориха за сърцето на своя идол.

На финала останаха две момичета: моделът Валерия Некрасова и известната певица Олга Меганска. Валерия, родом от Татарстан, работи с големи модни агенции и участва в комерсиални фотосесии. Преди церемонията тя призна, че е „страшно“ влюбена в Гецати и планирала да му каже по-рано, но не успяла. Срещайки участничката, медиумът я изненада с признанието си. „Не мога да сложа пръстен на пръста ти, Лера. Не мога да те лъжа. Чувствам се много добре с теб, но не виждам общото ни бъдеще“, каза главният герой на моделката очи в очи, а не както нашият Алек с видеозапис. Валерия не беше готова за такъв край и дори заяви, че е разочарована от всичко. Тя не разбираше какво е липсвало на медиума в техните отношения и с ирония пожела на Константин щастие с Олга.

Оказало се обаче, че и с Олга Меганска Ергенът не вижда бъдеще – бил отблъснат от факта, че певицата все още е официално омъжена, макар и бракът ѝ да е фиктивен. В интервю за „Вокруг ТВ“ бившата солистка на „ВИА Гра“ също споделила за обидата на Гецати заради тайната за брака ѝ. Въпреки че Олга признала любовта си към Константин, предложение за брак от него така и не получи.

„Не искам да плача заради мъж, който не ме е избрал. Когато ми е тъжно, обикновено не плача, просто ми е тъжно. Сега ми е много тъжно. Чувствам се измамена“, казала през сълзи Меганска.

По време на реалитито Константин се държа уважително с всяка една от участничките и за разлика от Алек не пускаше прах в очите им и не си позволяваше излишни волности. До края на предаването той така и не си позволи да целуне нито една от участничките, а когато Валерия му закри очите и се опита, той учтиво ѝ каза, че все още е рано. В същото време нашият Ерген се държеше по-разкрепостено, целуваше всички момичета наред и демонстрира по-силни емоции към някои от дамите.

Друга разлика между двата реалити формата беше във визията на финалистките. В българския „Ергенът“ на финала стояха блондинки с множество естетични корекции, докато в руския финал брюнетките бяха натурални, без силиконови бюстове и без лекарски намеси по лицата или телата си. Това подчертава различните културни стандарти за красота и представата за идеалната партньорка.

И в двата случая ергените останаха без избрана половинка, оставяйки финалистките разочаровани и без пръстен. Константин Гецати и Алек Младенов показаха различни подходи към търсенето на любов в реалити форматите – единият застана очи в очи с момичетата и смело заяви решението си и причините за него, а другият избяга и остави запис. Докато руската аудитория не спира да се възхищава на Гецати, който продължава да е един от най-желаните ергени, нашият Алек до ден днешен е обект на подигравки и присмех. Въпреки разочарованията и двете шоута привлякоха огромен интерес и оставиха следа в сърцата на зрителите.

Константин застана лице в лице с финалистките

Финалистките Валерия и Олга нямат никакви корекции и силикон

Двете красавици останаха без пръстен

Алек накрая нямаше смелост да се изправи пред двете си фаворитки

Маги и Надежда, които бяха с различни корекции по лицето и тялото, претърпяха разочарование

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО) Журналистът Илхан Андай гръмовно пред ПИК TV: Компанията, която прави ремонта в централата на ДПС, си тръгна след щурма! Чакъров има лъскав офис, а Доган ще стои без кабинет, докато не намерят пари, за да платят на строителите (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК