НЕВИЖДАН ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева причака Киро пред БТВ, Петков първо се барикадира в телевизията, после обижда: "ПИК е най-голямата бухалка! Вие сте луди и малоумни." Колтуклиева: "Ти нямаш чест, лъжеш за Спас Русев, фигурираш в доклади на ДАНС, айде обратно в Канада!" (ВИДЕО)

ПИК TV

НЕВИЖДАН ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева причака Киро пред БТВ, Петков първо се барикадира в телевизията, после обижда: "ПИК е най-голямата бухалка! Вие сте луди и малоумни." Колтуклиева: "Ти нямаш чест, лъжеш за Спас Русев, фигурираш в доклади на ДАНС, айде обратно в Канада!" (ВИДЕО)

510711
на 26.01.2024
НЕВИЖДАН ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева причака Киро пред БТВ, Петков първо се барикадира в телевизията, после обижда: ПИК е най-голямата бухалка! Вие сте луди и малоумни. Колтуклиева: Ти нямаш чест, лъжеш за Спас Русев, фигурираш в доклади на ДАНС, айде обратно в Канада! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Екипът на ПИК TV начело със Соня Колтуклиева е в очакване на Кирил Петков след интервюто му по БТВ.

препоръчано

Припомняме, че при Цветанка Ризова Петков изръси, че срещнал със Спас Русев, защото бизнесменът си дошъл от Лондон и искал да научи какво се случва в България. По думите му двамата не успели да си кажат нищо, защото щом си поръчал фреш, дошла Колтуклиева и започнала да го снима.

"Бяхме на най-публичното място, откъдето минава цяла София. Проследила ме е от парламента. Дойде, преди да сме си казали две думи", оправда се Петков.

Екипът на ПИК TV обаче е в очакване на бившия премиер, за да го попита защо тогава избяга с бясна скорост от лоби бара на хотела и какво имаше на листчето, което прибра.

След като видя Колтуклиева, обаче Кирил Петков избяга обратно в студиото на БТВ, където журналистката не беше допусната.

"Когато си с Лена, защо не се притесняваш, че те снимат. Когато са те снимали за 2 секунди, че се качваш в самолета с Линда, си се притеснил", обърна се Соня, след като Петков все пак се появи.

"Вие сте луди и малоумни. Налетяхте още в началото. Не уважавам вашата медия. Това е една лъжлива бухалка, която се използва за мръсни поръчки", заяви Кирил Петков.

"Вие сте за мен една платена медия, която се използва за бухалка. Нямате чест", продължи съпредседателят на ППДБ.

"А ти си герой в доклади на ДАНС, ти нямаш никаква чест, марш обратно в Канада!", развика му се Колтуклиева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради репресиите и арестите на хора от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Гешев с акция заради репресиите и арестите на хора от листите му: Имаме политически затворници. Те не подкрепят ППДБ, ГЕРБ и ДПС и затова са задържани (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК