Вход
София
Времето в София 9 o C

Плевен настръхна: Руски агент ли е кметът на ДеБъ Георг Леонидов Спартански? Градоначалникът всяка година на спявка в Москва

Плевен настръхна: Руски агент ли е кметът на ДеБъ Георг Леонидов Спартански? Градоначалникът всяка година на спявка в Москва

на 16.10.2019
46521
24
Плевен настръхна: Руски агент ли е кметът на ДеБъ Георг Леонидов Спартански? Градоначалникът всяка година на спявка в Москва
Автор: ПИК
16.10.2019
24
46521

Руски агент ли е кметът на Плевен Георги Леонидов Спартански? Това е сред най-дискутираните предизборни мистерии в града. Местните хора са настръхнали покрай разкритията на прокуратурата за шпионаж на организацията на Николай Малинов „Русофили“ и подозренията за плащани крупни суми за създаване на хибридно влияние.

Настоящият градоначалник от „Демократична България“ на скандалните Радан Кънев и Христо Иванов – Спартански, напук на уж дясната си принадлежност, е сред най-видните родни русофили. Затова и плевенчани са в шок от подозренията, че у нас има редица ключови агенти на Москва, които работят в полза на руските интереси.

Те се питат и дали Спартански със странното име Георг и презиме Леонидов е именно такъв, като широко коментират особените му връзки с Москва. По думите им той от години е сред най-честите ВИП гости на руската столица, която задължително поне веднъж годишно посещавал и в качеството си на длъжностно лице като кмет на Плевен.

„Всяка година е на спявки в Москва и редовно прокарва под различни форми руски проекти. Едни уж културни, други уж образователни, исторически, езикови и какви ли не, но в крайна сметка дейността му не се различава от тази на „Русофили“ на Малинов, който беше арестуван за шпионаж. Каква е гаранцията, че същото не се е случвало и тук“, питат се плевенчани и се надяват преди местните избори въпросът да бъде изяснен.

Тесните връзки на Спартански с Москва са и едно от най-честите питания към него по време на предизборните дебати, но самият той се опитва да избегне пряк отговор с обяснението, че не нищо не пречело да е русофил, но в същото време дясно ориентиран човек.

„Едно е да си русофил, а съвсем различно всяка година да ходиш на спявка в Москва и като се върнеш да работиш по тук по различни руски проекти. Само официална справка в командировките му е достатъчна, за да се види, че не става дума за обикновена любов, а много повече – всяка година е посещавал Москва официално през последните 5 години! А колко неофициално, само той си знае“, коментират плевенчани и се чудят с какво изобщо Леонидов Спартански е помогнал на града с руските си контакти, макар да е привикван там през 2015, 2016, 2017, 2018 и през пролетта на настоящата.

В същото време общинарите от две години не спират да питат защо в Плевен няма поне руски туристи и защо изобщо не се развива тази дейност от страна на кмета. Данните сочат, че през миналата година Спартански от ДеБъ е отчел нулев туризъм в община Плевен.

„Един от най-знаковите български градове, градът на бойната слава и на Панорамата и десетките културни и исторически обекти, не е направил почти нищо за развитие на туризма и по тази причина туристи там не стъпват тук“, казват съветници по време на редица заседания на общинския съвет.  

Но докато кметът на ДеБъ час по час е в Москва ту за международни срещи на кметовете, ту за международни конференции на лидерите в сферата на развитието на градския транспорт, то в Плевен руски крак не стъпва, отчитат съветниците. Няма и никакъв ефект от познанията, които следва да е придобил на въпросните командировки, защото по негово време Плевен се превърна във втория най-изоставащ и беден град в Северна България и на практика в сателит на бурноразвиващата се икономически Враца.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(24)
1
По-скоро е любовник на някой мъщ от Левада център. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!!!!
2
Този е трагичен, да се спасява някъде, че е вече обект на подигравки в целия град
3
Спартански идва в Русия само на софри, да си порка водчица, и нищо не го интересува, най-малко пък руските туристи в Плевен. Празнодумец и алкохолик!
4
О неразумни спартанецо, що се срамиш да се наречеш руска подлога, та ти толкова си ги обичаш, все за тях говориш а и водка обичаш да си смучеш.
5
Аха, баш това е темата в Плевен. Нещо много биете по Спартанеца, що така, страхува ви нещо, или? И то основно тъпотии пишете, ама като няма друго, така ще е. Колкото и да се напъвате, милиционерът от герб няма да го бъде.
6
Факт е че спартански беше единственият български кмет в делегацията на Радев в Русия, ходи често в Русия, какви са обаче резултатите от тези посещения само за банкети или? Руските паметници и гробовете на падналите войни не са интересни за Спартански, скобелевият парк е потънал в мизерия фасове бутилки и спринцовки на наркомани, гробовете на руските герои са потънали в бурени, обаче руската водка черния хайвер и разточителните трапези на гърба на данъкоплатците са по-атрактивни за него.
7
пик пишете за израелските изцепки на пияндето Портних !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
как презимето му да е Леонидов и той да не е русофилска безродна мърша, тези мръсни долнопробни вибратори от гейската ДеБъ се оказаха по големи болшевишки гниди от истинските БКП-БСП!
10
Долнопробна бсп-едерастка твар тая изтъркана плоча със страха може да върви само при твоите червени фъшкии от Импексовия кенеф,от тоя голям "страх" болшевишките ти тъпкачи са в шеста глуха от софрата на резерва в бюджета!
11
Най големите безродници и гъзолизци на комунистически задници са и-зсрани на територията на БГ, и най нагло и безсрамно се наричат "български националисти" които обаче ходят в памперси със сърп и чук! Пфуууууууууу да ви ЕПМ продажна отпадъчна сволоч!
12
Не съм запознат с работата на Спартански в Плевен, но щом ПИК започне да плюе толкова упорито някой, значи сигурно е читав човек
13
Браво на кмета. За разлика от ПИК и Боко той е българин. Никога не е бил член на партия или да се е занимавал с далаверите на ГЕРБ
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
не се самоубиждай защото ти ближеш баш ком зaдника на боко тиквата
16
Никъде нищо не пише за пиянските изцепки на Портних в Израел, а там дори в местни медии в Хайфа е отразено.
17
ДОЛНИ ТИКВЕНИ ПОДЛОГИ.
18
Какво злобно плюете по руския народ и техния император, които са ви освободили от турското робство и сега не носите фесове на главите си! Какво лошо са ви правили, когато при социализма през зимата живеехте с отворени прозорци на стаите си с парно отопление, а сега и с тръбите при демокрацията и при затворени радиатори мръзнете като кучета и плащате базнословни суми! Кога в България ще чували за руски военни бази, а сега дори имаме американски контингент с оръжията си! Някога имаше наша индустрия, която изнасяше продукция и в Европа, освен в соцлагера, като сега нямаме дори свестни големи придприятия за производство на собствена продукция, а само цехчета работеща по чужда документация на незначителни части за индустрията на "приятелите" от запад! Явно сегашната русофоби са ви промили добре главите, с мощната си пропаганда и трупат пари за ваша сметка от тъй наречени програми за развитие, като строят само неща (магистрали) за собствена полза! Естествено с тази русофобска политика и приятелите вече се боят от вас, и бягат от държавата ни и ще останем с пияндетата от Британия! Самото правителство притиска тези кметове, които не са от ГЕРБ или тези които не са техни блюдализци! Неблагодарен народ, затова от 1400 години България, сме били под робство 700 години!
19
Герб,спрете се малко,прекалявате вече. За БСП ли работите в Плевен,защото техния кандидат е втори в проучванията.
20
Премиер - пожарникар, кмет на София – барманка („Интересен факт в биографията й е, че докато е живеела в Боровец, е работила като барман, а после като екскурзоводка и секретарка.“ - https://blitz.bg/article/27227), кмет на Варна - руснак, шеф на БНТ - много си пада по средните пръсти, Пацо Терасата – във Валенсия, знае испанския само по документи, иначе – йок, Иван Гешев – готви се за гл. прокурор (Татяна Дончева по БТВ за Иван Гешев: „Човекът е завършил полицейската школа, ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки.“), Тома Биков – морален стожер (Биков за „Мишо Бирата”: „Най-яркото престъпление на премиера. Това е търговия с влияние, нещо, което се наказва със затвор от 5 до 7 години.), Вежди Рашидов – отговаря за това, кой става за чеп за зеле и кой не, Живко Мартинов – отговорник снабдянане със суджук, бахур, трътки и тенекии с мас.
21
Приятели от Блиц, прекалено много се занимавате с Жоро Теменужката. Той е просто умствено изостанал грандоман, непораснало голямо момче. За съжаление малко плевенчани разбират и осъзнават това.
22
Е това е...рано сабахлен ПИКаещ списовател тук, изби рибата в р. Вит!!! Ама и нас, губещите си времето тук се опитва да ни пави на улави. Значи... ако се десен /което, така или иначе, го няма в България, според класическото определение/ не може да си русофил, според, "капацитета", плюнчил перодръжката и брисал потта от челото си, когато е пръкнал тази тъпня. Капиталисте, Пръднялко, вземи си смени ПИКаещи си другарчета, щото умирисват, само!!!
23
Руски агент ли е г-н Пикалко Пикалков? Ако се съди по множествотпубликации и интервюта в неговия сайт, това най-вероятно е така...
24
отговор на коментар
Ако лентата се върне назад,ще се види че не е пропускал да ходи там и предишните 12 години като председател на общинския съвет.Много хора в града знаят и за топлата му връзка с Таня Георгиева, зам.-председател на градската Дума от Ростов на Дон. https://dariknews.bg/regioni/pleven/delegaciq-ot-rostov-na-don-gostuva-v-obshtina-pleven-1535282
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16872
архив

Чък Норис не гледа телевизия, телевизията гледа Чък Норис.

няма нови новини
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
сега
2832
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Овните да внимават, проблеми тормозят Близнаците
x