Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК TV! Експертът Николай Радулов с последни разтърсващи разкрития за шесторното убийство в Нови Искър и заподозрения Росен Ангелов (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Експертът Николай Радулов с последни разтърсващи разкрития за шесторното убийство в Нови Искър и заподозрения Росен Ангелов (ОБНОВЕНА)

на 05.01.2018
134178
27
САМО В ПИК TV! Експертът Николай Радулов с последни разтърсващи разкрития за шесторното убийство в Нови Искър и заподозрения Росен Ангелов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
05.01.2018
27
134178

Експертът по борба с организираната престъпност проф. Николай Радулов, който вчера коментира горещо за ПИК шесторното убийство в Нови Искър, днес прави прави разтърсващи и най-актуални разкрития за и заподозрения за извършването на страховитото престъпление Росен Ангелов пред камерата на ПИК TV.

Детекторът отчете: Росен Ангелов - невинен за смъртта на Марио Нушков

Детекторът отчете: Росен Ангелов - невинен за смъртта на Марио Нушков

Председателят на фондация "Мечта" Росен Ангелов няма...

на 21.11.2012

Защо кметът на Луково не е сигнализирал за незаконното пребиваване на подозрителния мъж в селото; как убиецът е могъл да изстреля толкова куршуми в един или няколко души, без останалите да реагират; какво е провокирало жестоката разправа с шестимата мъртви; кой е първият, убит от престъпника.

И още въпроси, които засега са без отговор от разкритите факти на нечуваното свирепо престъпление.

"Случаят е подобен на този в Лас Вегас, където един човек разстреля над 50 души. Не е вярно обаче, че това не може да бъде предотвратено. Може и ще обясня защо.

През последните две години, когато се извършват терористични актове от самостоятелни хора, извън организация. За да се предотврати подобно нещо трябва да има информационна мрежа. Вече никой не ползва секретни сътрудници, което е тежко, но е много ефективно. Според една статистика в момента имаме двама секретни сътрудници на човек. Ясно е какво значи това. Всъщност нямаме никаква агентура", обясни Радулов. 

По думите му другият голям проблем е напълно прекъснатата връзка между хората и полицията и затова и никой не е уведомил от село Луково полицията. "Дори самият кмет е проявил някакво необяснимо безразличие. Същото се отнася и за хората в селото. Дали от страх или от нещо друго, но те не са съобщили, че става нещо съмнително там, въпреки че всички са имали подозрения. 

Тази поредица от случки говори за това, че държавата отдавна не работи", обясни още Радулов. Той обясни, че убиецът е стрелял с "Райфъл" 22 калибър и затова не се е чувало силно, докато е тренирал да стреля. В района имало често ловци и бракониери и затова вероятно не е подаден сигнал. 

"Трябва да прави обаче впечатление на някой, че този човек живее в къща, която не е негова. Как не са звъннали поне на собственика на къщата, ако не на полицията, за да му съобщят, че някой му живее в къщата. Но и добросъседските отношение се съсипаха, съсипаха се всички клетки на обществото", обясни експертът.

Според него в България постоянно стават битови убийство, макар и с не толкова жертви. Често след подобни деяния, хората сами се предават. "Хората са пощуряли и подивяли от постоянната нищета. Например зет убива вечерта пиян тъща си, напълно оскотял, сутринта се събужда и вижда какво е направил и се обажда в полицията.

Същото може да е и с този човек, който отдавна е имал психически причини. Той е стоял сам около Коледа и това е изострило психическите му показатели. Той е решил, че тя не е за него и го е предала и не трябва да живее. Всички ние обаче вече имаме подобни признаци. Всички сме станали агресивни и избухливи.

Това в неговия случай е обмислено престъпление. Той е умувал как да го направи безопасно за себе си, как да влезе вътре и как да извърши всичко, което е решил. 

Тойв затвора е придобил опит, обсъждайки с всички там как се правят престъпления и как се прикриват следи. Планирал е подробно, но пък има и друго - като че ли му е било все едно дали и кога ще го заловят. Можеше да забегне през това време, но не е опитал, което показва, че има психични причини", обяви още Радулов. 

"Този човек е бил много емоционално изтощен и пречупен, защото е изоставен. Тормозело го е това и затова е тази агресия и ярост. Той просто е започнал да стреля и е застрелял всички. 

Не е сигурно какво се е случило. Вероятно я е извикал на среща и след като не му е гарантирала, че ще живее с него, я е убил и след това е слязъл в къщата. 

Зависи в колко часа точно е станало убийството. Но при положение, че се случва на Нова година, и с калашник да беше стрелял, никой нямаше да усети. В самата къща също са били на различни места. Децата са били горе, другите долу, и никой не е успял да реагира и да разбере какво става.

Кучето е застреляно, защото това е единственото същество, което можеше да окаже някаква съпротива", заяви още Радулов.

Според ексрперта емоциите на убиеца си личат по много куршуми, които са изстреляни, особено срещу Неделчо, който му е бил пряк съперник. Росен пък бил школуван в затвора за това, което е извършил. 

"Там завършват теоритичен курс за правене на престъпления и се учат на мвного неща. Има и практически упражнения между самите затворници и те свикват на такива неща", обясни още той. Според него огромен проблем за разследването е, че е минало доста време от убийството до откриването на следите на убиеца, които според него вече за изстинали.

Гледайте по ПИК TV интервюто на Николай Радулов пред Ива Николова:

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(27)
1
Само изроди и дебили ни завеща бай Тошо! Този със сигурност е бил и чавдарче и пионер и комсомолец, дали не бил и партиец?
2
.....ВИКАИТЕ НАТО !.....А ТРУМПО А ФРЪЛИ АТУМ БОМБЕ ПО ТВА НОВИ ИСКАР !....ТРЕТИО ПОЛ А ГОНИ ПЕДУФИЛЯКА УУ ГОРАТА !....И.....БОРИСО ГУ ИЗГААРМИ С ГРАНТУМЕДА.....МА ТОЯ Е ИЗБЕГАЛ БЕ !....
3
.....СА СЕРИОЗ !.....НОВИ ИСКАР ТРЕА СА ПРОЧИСТИ ЦЕЛИЯ !.....
4
По нареждане на негово всевишно, всемогъщо и всяческо височество днес слънцето изгря и булгаристанците да могат да дишат въздух безплатно.Да просвети името му во веки и во веков..Амин.., а сега и по негово нареждане ПИ.К изпрати баба Ива и Мастурбиращата да търсят убие.ца в прези.денствоти и в къщата на Ореш.арски,както ПИ.К оповести, причинителите за това зло са Радев, Радевица и Орешарски а Ни'делчо е командирован да арестува бате Путин. Ще се претърсват и 6те апартамента на кривоглавия Гн Апартаментов, но Пи.К агресивно отхвърля тази идея защото кривоглавият е много зает с новата си роля на Квазимодо. Мекерета полицаи и всякакви подобни органи , стоите с дебелите шкембета зад компютрите по топлите софийски кабинети, други по фитнес зали е с любовници, така както и цялата тиквенска държавна администрация. И така с компютри управляват и защитават народа и държавата. Народе или излизай с вили, колове и лопати или напускай тая мизерна територия и се спасявай поединично.
5
ГОСИН РАДУЛОВ,ТО ВИЕ БЯХТЕ ГОЛЕМ РАЗБИРАЧ , НО И ПО ВАШЕТО ВРЕМЕ СЕ СЛУЧИХА ДОСТА КРИМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ..АЗ БЕЗ ДА СЪМ КРИМИ ЕКСПЕРТ И ПРОФЕСОР ,ВЕДНАГА ЩОМ СЕ ИЗПИСАХА РАЗНИ ДАННИ ,МИ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ ТУК ИМА И ЛЮБОВНА И ИКОНОМИЧЕСКА ИСТОРИЯ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО. ДРУГИТЕ ПРИСЪСТВАЩИ СА ИМАЛИ ПРОСТО ЛОШОТО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТЯТЕЛСТВТА.ЖАЛКО ЗА ДРУГИТЕ МЛАДИ ДЕЦА ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО..
6
ГОСИН РАДУЛОВ,ТО ВИЕ БЯХТЕ ГОЛЕМ РАЗБИРАЧ , НО И ПО ВАШЕТО ВРЕМЕ СЕ СЛУЧИХА ДОСТА КРИМИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ..АЗ БЕЗ ДА СЪМ КРИМИ ЕКСПЕРТ И ПРОФЕСОР ,ВЕДНАГА ЩОМ СЕ ИЗПИСАХА РАЗНИ ДАННИ ,МИ СТАНА ЯСНО ,ЧЕ ТУК ИМА И ЛЮБОВНА И ИКОНОМИЧЕСКА ИСТОРИЯ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО. ДРУГИТЕ ПРИСЪСТВАЩИ СА ИМАЛИ ПРОСТО ЛОШОТО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТЯТЕЛСТВТА.ЖАЛКО ЗА ДРУГИТЕ МЛАДИ ДЕЦА ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО..
7
ТОЗ КОЙ МУ НАПИСА ОТПРЕДЕ ПРОФ. БРЕ БРЕ КОЛКО УМНО МИСЛИ. НАИСТИНА ТОВА ЛИ НИ Е РЪКОВОДСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА?????? ЩОТО ТОЯ ПРЕДПОЛАГАМ ПРЕПОДАВА НА СТУДЕНТИ?????? МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВА ИДИОТЩИНА И ПОМИЯ НИ ОБЛИВА. КАКВА ОЛИГОФРИНИЯ И.....ТИЯ БАВНОРАЗВИВАЩО ШКОЛО ЛИ СА ПОСЕЩАВАЛИ ДА СТАНАТ ПРОФЕСОРИ.????
8
" момента имаме двама секретни сътрудници на човек" Брех! В България имало повече агенти, отколкото хора. За това е такава кочина.
9
Изкараха и този експерт да ни баламосва Кмета ясно каза мчера че не е виждал такъв човек , а днес че го знае дори му знае цялата история след като снощи са му набивали в тъпака глава какво да лъже днес
10
Айде някой да ми каже как може да живееш в къща, която не е твоя без собственика да те усети, при положение, че вътре е работел тока и интернета? Та нали собственика трябва да плаща месечните сметки? Според глупостите на тоя кмет, човека е живеел там от поне 2 години!! През цялото време кой е плащал сметките? Вместо да дрънкат глупости, досега да бяха звъннали в общината да проверят на кого е собственост къщата и да го попитат
11
Нескопосано скалъпени лъжи. Турски сериал ...
12
Едно само не разбирам - защо тъпите ченгета мислят хората за по-тъпи от тях. Стига медиите са писали и говорили небивалици. То бива, бива ама ни взеха за по-прости от тях. Такъв цирк спретват, за да се радват на собствената си тъпотия и простотия после. Та те едно убийство не са разкрили, а ако случайно има нещо после то не минава пред съда и на истинските престъпници или им дават условно или ги пускат. По - некъдърна, будеща отвращение полиция няма в целия свят.
13
В коя партия в момента са Живковите комунисти, членове на БКП ..................................................................................................................................................... 75% от ръководителите на "дясната" ГЕРБ са бивши комунисти - начело с лидера си, в наследницата на БКП - БСП са само 50%! Историята се повтаря като фарс. Флагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%. Или по-простата математика показва, че Начело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия. Във върховното ръководство - Изпълнителното бюро на наследницата на БКП БСП са 17 човека, а само 9 са имали партиен билет при Бай Тошо. Това ли е дясното в България? Или и двете партии БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета с лика на Тато? Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков ---->> @-Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. @-Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ @-Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител @-Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен @-Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията @-Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив @-Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: @-Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. @-Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). @-Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. @-Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. @-Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. @-Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. @-Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП... ПОДРОБНОСТИТЕ НА ЛИНКА ПО-ДОЛУ ..................................................................................................................................................... http://www.dnes-bg.org/75%25+ot+rykovoditelite+na+%2Bdjasnata%2B+gerb+sa+bivshi+k-aktualno/1/MNeXctKzcVOPYpWrcFePYFeXcxK7YZOfMVKDMRePchevIJaLYZKfYVKDI9KPM5OfIdavcRe-IFePIteTIF
14
И всичко това е резултата на Еврогейски политика на началниците от Брюксел ! ! ! Които ни налагат да приемаме безумните им творения ,като тази Триполова конвенция и куп други измишльотини.........ДО КОГА ЩЕ ИМ ТЪРПИМ ГЛУПОТЕВИНИТЕ, ДО КОГА? ДО КОГА? НАРОДЕ ЗАСПАЛ ! ! !
15
Ехххх, нашите милиционери анализатори и психиатри, като тоя червен малоумник, говориха нещо за убийци професионалисти, за сръбската или албанската мафия. Колко далече са били от истината, тия милиционери дето ги канят постоянно по разните канали, а то както винаги, ставало дума за една шафрантия, и нейния тъпкач..
16
ВРАВО РАДУЛОВ , ДОВЕЧЕРА ДА СПИШ С " ЧИСТАТА СИ СЪВЕСТ"!!!!!!!
17
Защо кмета е мълчал толкоз време,че този човек е пребивавал в селото ???? Дали Родено не му се е ВНИСАЛИ ???? Ако е от ГЕРБ ясно е защо е мълчал !!
18
Защо кмета е мълчал толкоз време,че този човек е пребивавал в селото ???? Дали Родено не му се е ВНИСАЛИ ???? Ако е от ГЕРБ ясно е защо е мълчал !!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Скрийте я тая, че не смея да пусна телевизора. Децата ми се крият под леглото щом я видят.
21
Какъвто премиера,такива и прехвалените полицаи-милиционери-самохвалковци целящи само да оправдават големите заплати и средства,които се наливат по министерства и по различни структури разни ДАНС, ГДБОП,НСО идр.
22
От години издирван, без работа, без доходи, ама имал лаптоп и смартфон. И пистолет имал и муниции към него предостатъчно. Не контактувал с хора, но преживявал като вземал дребни суми от приятели. Бил високоинтелигентен, но като последен глупак се върнал след убийството във вилата в която живеел. Можел да избяга зад граница, но не избягал защото бил емоционално сринат и вече му били все едно.Бил емоционално сринат и му било все едно, но като дойдоха да го ловят избяга от вилата, даже ел. уредите не изключил. И т.н. и т.н. взаимноиизключващи се неща до утре мога да изреждам.
23
Кой го кръсти този "експер т по борба с организираната престъпност" Боже опази. Абе я потърсете наистина професионалисти, които имат опит в тази оласт и знаят за какво става дума. Стига с този идиот. Някакъв кадровик в министерството ще ми коментира убийства. Айде сиктир!!!!
24
Слушайте какво ще Ви кажа - навремето БСП и ДС ми го натресоха този за секретар в МВР, но след година го уволних по некадърност. Прочетох със закъснение личното му кадрово дело и се хванах за главата. Ето защо: Лично кадрово дело на Николай Радулов МВР Секретно! Соф. градско у-ние Рег. № 13458, екз. № 1 11.V.1977 г. София СПРАВКА – ЗАКЛЮЧЕНИЕ ОТНОСНО: Изучаването на Николй Стефанов Радулов от гр. София, кандидат за курсант във ВСШ „Г. Димитров“ – МВР Роден е на 13.I.1956 г. в гр. София. Произхожда от семейство на служещи. Има завършено средно политехническо образование с отличен успех 5,73 /диплом № 20386/140 от 3.7.1975 г./. Член на ДКМС. Неженен, българин, български гражданин. Баща му Стефан Николов Радулов е роден на 14.XII.1932 г. в гр. София. Произхожда от работническо семейство. Баща му бил обущарски работник. Член на БКП, а майка му е безпартийна, работничка. Стефан е завършил историко-философския факултет през 1957 г., след което около 5 години работи като учител по история в гимназията в гр. Елхово. През лятото на 1962 г. е възпитател в общежитието Кремиковци, а през есента на същата година е курсист в едногодишния курс на МПШ за подготовка на асистенти и преподаватели по история на БКП. През м.септември 1965 г. е асапирант към катедра „История на БКП“ във ВПШ. Дисертационния труд защитава преди срока. Като член на катедрата по история на БКП участва активно в нейната учебна и научна работа. В обществения живот също е вземал активно участие. Заемал е редица изборни длъжности в младежката организация, нещатен сътрудник към ГК на ДКМС гр. Елхово. Член е на БКП от 1960 г. Работил е като пропагандист, а през 1959-62 г. е преподавател по история на БКП. Понастоящем е доцент в Академията за обществени науки и социално управление. Със служебните си работи се справя добре. Скромен, трудолюбив и самостоятелен и кадърен научен работник. Майка му Йорданка Ангелова Радулова е родена на 17.03.1934 г. в гр. Бургас. Произхожда от работническо семейство. Безпартийна. През 1952 г. е завършила търговска гимназия, а през 1957 г. висше образование, специалност „История“., след което учителствува около пет години в гр. Елхово. През този период е преподавател по история на КПСС в гарнизонната партийна школа в гр. Елхово. ВТОРИ РАЗДЕЛ Служебни и партийни оценки ПРЕЦЕНКА ОТНОСНО: Дейността на Николай Стефанов Радулов, член на 250 ППО при Ленинско районно у-ние на МВР Др. Радулов е на работа в отделение ДС от 1981 г. и членува в БКп от 1983 г. Същият се включва активно в живота на ППО…Същият е бил отговорник за комсомолската група в отделение ДС и секретар на офицерското комсомолско дружество. Др. Радулов от началото на 1985 г. е секретар на УК на ДКМС при Ленинско РУ на МВР. Като такъв му е дадена добра оценка за работата. ПБ при 250 ППО дава положителна оценка на партийната работа на др. Радулов и счита, че може да бъде преназначен на длъжност „Ст. разузнавач“. Лейт. Радулов членува в БКП от 1983 г. Включва се активно в мероприятията на ППО. Избиран е за секретар на офицерското комсомолско дружество при РУ и за секретар на УК на ДКМС. Член е на Президиума на Ленински РК на ДКМС. От ръководените 13 агенти над 2/3 са вербовани от него като болшинството са от младежки среди, имащи възможнос да долавят и подават сигнали за негативни прояви от най-различен характер. Тези възможности обаче не се използват в пълен обем, поради което значителна част от агентурата е слабо продуктивна. Оттук и малкия брой на сигналите, покоито работи др. Радулов и активните дела на производство при него. Причините за това са от чисто субективен характер и се коренят в изградения неефективен стил и метод ва работа. Преди всичко това е липсата на целенасоченост и конкретност в работата с агентурата, неритмичност на срещите, недиференциран подход в работата с всяки сътрудник. В работата по делата не влага оперативно майсторство и комбинативност, поради което по водените през атестационния период 4 дела почти не е включил своя агентура. Няма активност и настъпателност, която да съответства на напегнатата оперативна обстановка. Работи по-добре по линия на общата профилактика като използва вооенно-полевите лагери за средношколците…Съществуващата вътре в него класова омраза към противника не може да намери реализация в практическата му работа и най-вече в работата му по активните дела на оперативен отчет. Ето защо в болшинството случаи въпросите на агентурно-оперативната работа се разглеждат и решават от него в чисто теоретичен план. Необходимо е др. Радулов да измени коренно подхода си при решаване на здаачите, за се стреми да постигне пълно покритие и единство между теория и практика, между думи и дела. В противен случай въпреки потенциалните възможности, които притежава, ще се обезличи като оперативен работник агентурист. АТЕСТАЦИЯ Съдържание на атестацията Николай Радулов е на работа в отдел „Учебен“ при Управление „Кадри“ – МВР от 1987 г…Взема активно участие в живота на ППО. ОТГОВАРЯ ЗА ЧЕСТВАНЕТО НА РОЖДЕНИТЕ ДНИ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА." Край на цитата. Това е "топ-експертът" Николай Радулов. Смях в залата!
25
Уви, това са възможностите на МВР, а видимо от умствения багаж на министри, прокурори и главни секретари на МВР, те не са големи. За всички е ясно, че сакралната цел НЕ Е да се разкрие едно престъпление, а да се симулира дейност и разкриваемост на престъпленията, защото цяла Европа гледа България. Трябва да сме стабилни за европредседателството! https://m.offnews.bg/news/Analizi_289/Novi-Iskar-neshto-ne-se-vrazva_672431.html
26
СТИГА С ТОЯ ДЪРТ ДЕБИЛ РАДУЛОВ!!! СТАР НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЕМБИЦИЛ САМО НИ ОБЛЪЧВА С ПРОСТОТИИ!!!
27
Голяма забава е когато разни недоразумения, пък били и професори, започнат да правят хипотези. Всичко това не почива на никакви доказателства, ама проф. знае повече от всички други. Българска работа. Има един такъв умник бесепар от парламента и той бившо ченге, може би и той проф. Даде акъл на убиеца в ефир как да взема заложници. Ето такива са проф. у нас, особено по "сигурността". Затова и нея хич я няма.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Мъж се обажда в районното полицейско управление:
- Ало, добър ден! Искам да ви съобщя, че има пожар...
- Имате грешка. Тук е полицията, а не пожарната.
След малко звъни отново:
- Ало! Бих искал да съобщя за пожар...
- Нали вече ви казах, набирайте 160!
След близо десетина минути колега на дежурния полицай влита и крещи:
- Бързо, бързо... Районното гори!...

няма нови новини
Днес: 281
hot
най-четени новини в момента
сега
2680
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на спецпрокуратурата избухна: За първи в път в историята на България има арестувани олигарси! Ще има опити да бъдем закрити и да ни спрат (ОБНОВЕНА)
x
Защо бургерът е любимата храна на учениците?
x