СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Притиснаха натясно Кирил Петков с ПЕТ ВЪПРОСА за срещата в ресторанта на ромския лихвар Оси (ВИДЕО)

Акценти

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Притиснаха натясно Кирил Петков с ПЕТ ВЪПРОСА за срещата в ресторанта на ромския лихвар Оси (ВИДЕО)

299067
преди 5 часа
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Притиснаха натясно Кирил Петков с ПЕТ ВЪПРОСА за срещата в ресторанта на ромския лихвар Оси (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова отправи 5 въпроса към лидера на "Продължаваме промяната" Кирил Петков за срещата, на която присъства в столичния квартал "Филиповци". Припомняме, че стана ясно, че домакин на събитието в ромския квартал е бил небезизвестния Януш Йорданов-Оси, разследван за лихварство и купуване на гласове.

препоръчано

След като Петков и Арнаудова размениха няколко коментара в социалната мрежа, бившия премиер се покри, спря да отговаря на въпроси, а видеото от срещата му в квартал "Филиповци" беше изтрито. Ето какво написа в тази връзка пиарът на ГЕРБ и какви въпроси зададе на Петков:

Наши симпатизанти ни уведомиха, че Кирил Петков, Николай Денков и кметът на район “Люлин” от ППДБСС участват в живо излъчване на страницата “На Филиповци-официална страница”.

За хората от квартала появата на кмета на район “Люлин” Георги Тодоров, когото те търсят за разговор от месеци, беше най-скандалното в тази среща, провела се в ресторант “Оси” във Филиповци.

На пръв поглед комичното представление на Денков и Петков, изпълнено с всякакви бисери в стил “изграждане на рап школа в гетото”, се оказа много по-голям скандал. В живото излъчване се забелязва, че на събитието присъства самият собственик на въпросния ресторант- Януш Йорданов (Оси), зет на Кирил Кирилов – Киро Японеца.

Прилагам още информация за “Оси”, на когото гостуваха Денков и Петков:

-“Януш Йорданов, сочен от МВР за шеф на бандата лихвари, която бе разбита, е зет на Кирил Кирилов – Киро Японеца. На него е кръстен и по-големия му син Януш.

В ромските среди Йорданов се подвизава с прякорите си Оси и Ясо, действал е в лихварските среди с протекциите на влиятелния си зет…”

-В миналото Януш е шеф на погребална агенция „Афродита”. По онова време той е покровителстван от Мето Илиянски. След изчезването му излиза и от този бизнес и започва да се занимава с лихварство.

-Януш или Оси е част от организирана престъпна група, занимавали се с рекет, изнудване, каналджийство и лихварство, силово събиране на задържания и имотни измами, съобщава МВР.

-Изяснено е, че групата е действала дълъг период от време на територията на кв. „Филиповци“, срещу заем от 100 до 5000 лева „клиентите“ им са залагали автомобили или имот.

-При обиските в къщата на Януш Йорданов са открити 30 мигранти – незаконно пребиваващи в страната, представили се за граждани на Сирия и Афганистан;

След като г-н Кирил Петков реши да отговори под моята публикация тук с хумористичен характер за “ромите рапъри”, той рязко спря да отговаря на въпросите ни какво правят при шурея на Киро Японеца, посочен от коалиционния им партньор Ивайло Мирчев за основен купувач на гласове…

Живото излъчване на страницата на Филиповци беше изтрито, което предизвиква още повече въпроси. От кого и какво крият уважаемите бивши министър-председатели от “Продължаваме промяната”…

Имам следните въпроси към г-н Кирил Петков, който сам ми препоръча да гледам събитието им в ресторант “Оси” във Филиповци:

1. Знае ли, че ресторант “Оси” е собственост на ромския престъпен авторитет Януш Йорданов – Оси, шурей на Кирил Киров - Японеца, сочен за ромски подземен бос от десетилетия.

2. Знае ли, че според публични данни от провеждани разследвания ромските лихвари на Оси са съставяли списъци с трите имена, ЕГН-та и адресни регистрации на живеещи в кварталите „Христо Ботев“, „Филиповци“ и „Факултета“, които пласирали на посредници с обещанието за масова покупка на предизборни гласове.

3. Знае ли, че домакинът на събитието Януш Йорданов - Оси беше подсъдим за нелегално лихварство и трафик на бежанци, а при операция на СДВР и претърсване в къщата на Януш-Оси бяха намерени 30 бежанци, които твърдяха, че са от Ирак и Сирия.

4. Какви са отношенията на Кирил Петков и Николай Денков със собственика на ресторант “Оси” във Филиповци и от кога датират тези отношения?!

5. ⁠Кой и защо изтри живото излъчване от въпросния ресторант и защо?!

*Прикачвам видео кадрите с лицата на “Промяната” и самия Януш Йорданов-Оси, направете си изводите сами!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК