ЩРАК, МАРИЙКЕ, ЗА ПОРТРЕТ: Депутати на Кирчо "цъфнаха" ухилени като репи. Не е за смях, за оплаквачка е... (СНИМКА)

Епицентър

ЩРАК, МАРИЙКЕ, ЗА ПОРТРЕТ: Депутати на Кирчо "цъфнаха" ухилени като репи. Не е за смях, за оплаквачка е... (СНИМКА)

150594
на 26.12.2023
ЩРАК, МАРИЙКЕ, ЗА ПОРТРЕТ: Депутати на Кирчо цъфнаха ухилени като репи. Не е за смях, за оплаквачка е... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По начало политиците би следвало да всяват респект сред народа, изпратил ги на жълтите павета да радеят за добруването му. С нахлуването на "Промяната" обаче нравите се измениха, и депутат вече нито е символ на авторитет, камо ли пък на страхопочитание. 

препоръчано

И няма как да бъде обратното, само като видите една от коледните снимки на неколцина от депутатите на Кирил Петков.

От ляво на дясно на снимката долу: Искрен Арабаджиев, Йордан Терзийски, Деница Симеонова, Искрен Митев, Михал Камбарев и Георги Стамов. 

С какво са "известни" изброените? Първият бе кандидат за кмет на Ловеч на местните избори, но се провали. Наскоро Делян Добрев го направи за смях от парламентарната трибуна, че е предпочел заплатата на депутат от 10 000 лева, вместо тази на общински съветник от 1000 лв.

И Терзийски претърпя провал на изборите във Велико Търново - не успя да бутне дългогодишния кмет на ГЕРБ Даниел Панов. Симеонова - прочула се като Кръстницата на Просто Киро. Митев - обект на ежедневни кодоши от "Възраждане" и ИТН в парламента. Камбарев - третият в кадъра провален кандидат за кмет. А Стамов е онзи, който преди малко повече от година бе заснет от камерите в пленарна зала да си мери с Венко Сабрутев чия вратовръзка е по-скъпа. 

Тези хубавци онзи ден ни промениха Конституцията, като отвориха пролука чужденци легално да определят дневния ред на държавата, а днес ухилени като репи ни честитят Коледа. На бас, че авторът на този кадър е изкрещял "Кажете зе-лееее", докато камерата запечатва инфантилния кикот на Деничка, Стамов и компанията от провалени кметове.

Не е за смях! За оплаквачка е... Че на такива анимационни герои сме поверили държава си. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК