Вход
София
Времето в София 6 o C

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев се самоуби! Време е да освободи поста си и да бъде разследван - за евтините му имоти, за квартирата на Десислава Генчева, за "Грипен" и за едни 29 милиона...

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев се самоуби! Време е да освободи поста си и да бъде разследван - за евтините му имоти, за квартирата на Десислава Генчева, за "Грипен" и за едни 29 милиона...

на 09.04.2019
277624
120
ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев се самоуби! Време е да освободи поста си и да бъде разследван - за евтините му имоти, за квартирата на Десислава Генчева, за "Грипен" и за едни 29 милиона...
09.04.2019
120
277624

Българската общественост рядко е ставала свидетел на такова унижение на президента на републиката, каквото видя вчера по време на провеждането на КСНС за борбата с корупцията и на словото на Румен Радев 45 минути след приключването му.

Пред гражданите застана приведен един изпаднал в пълна изолация държавен глава, до когото не застана никоя от най-важните фигури в държавата и политиката.

Никоя! Безпрецедентно! Дори собственият му Франкенщайн и лидер на БСП Корнелия Нинова...

Ясен знак, че неговото заявление няма нищо общо нито с държавата, нито с националната ѝ сигурност, нито дори с истината.

Ясен знак, че когато един самозабравил се човек, попаднал случайно в президентството, се опитва да дерибейства и да унижава институциите, каквито са КОНПИ и дори първата власт в държавата - Народното събрание, като оттегля поканите си за участие в КСНС към тях, може само да изгледа гърба на всички тези институции. Защото неговата битка очевидно не е за държавата, а за личния му интерес.

Румен Радев е толкова първичен в стремежите си, че дори не можа да скрие този личен интерес в своето самотно и тъжно слово пред медиите след края на заседанието на КСНС - да овладее въпросната комисия "Антимафия" и да пробута през задния вход във властта своя протагонист в лицето на Нинова. 

Защото друг начин да я овладее просто няма, както сочат всички социологически изследвания и нагласи на хората.

Защо му е КОНПИ на Румен Радев ли? Много просто - защото самият той е неин клиент. Самият той си го каза: "КОНПИ, прокуратурата, МВР и службите да навлязат в старателно избягвания периметър на властта"

Точно така! И да разследват как и защо Румен Радев се сдобива с едно ведомствено жилище в центъра на Пловдив от военните като командир на 3-та изтребителна авиобаза в Граф Игнатиево, купува го на преференциални цени, за две години го ремонтира, като през това време живее във второ ведомствено жилище, получено с неизвестно какви привилегии. След това го продава вече на пазарни цени и си купува жилище от 143 км.м. ново строителство в квартал "Гео Милев" във София срещу 168 827 лв., както сочи данъчната му декларация.

Т.е. заплаща по 600 евро на кв.м. за ново строителство, докато шефът на КОНПИ Пламен Георгиев, от когото нагло обяви, че свалял доверието си, заплаща по 1000 евро в същия квартал за старо строителство.

Как е постигнал Радев тази цена и откъде военният на държавна заплата е извадил 168 827 лева? Той призова гражданите "да научат политиците да живет само от заплатите си". С какво е живял Румен Радев и как е натрупал тези пари?

"На безочието на определени политици и на ширещата се демонстрация и чувство за безнаказаност трябва да се сложи край!", заяви изоставеният Радев.

Трябва! Румен Радев трябва да обясни каква е тази врътка с двете ведомствени жилища, паралелната покупко-продажба на едното, закупуването на безценица на ново жилище в София, произхода на парите, с които я е направил.

Трябва! Румен Радев трябва да обясни защо и на какво законово основание като шеф на ВВС назначи тогавашната си любовница Десислава Генчева на две длъжности и осигури жилище, чийто наем се заплащаше с пари на армията, ерго, на държавата.

Трябва! Румен Радев трябва да обясни патоса си в защита на покупката на изтребители "Грипен", която се опита да пробута през назначения от него служебен кабинет. Както и закупуването на 290 джипове за 29 милиона в рекордно кратък срок за МВР отново от служебния му кабинет, която се проверява от ОЛАФ.

Трябва! Румен Радев трябва да обясни защо укрива пътни инциденти с родителите си и жена си, защо бившата му любовница и днешна съпруга командва в президентството, държи се недопустимо на публични места и се движи със служебни коли и охрана от НСО, без да има нито законови, нито конституционни права за това и докога ще продължава цялото това безобразие, издържано с парите на българските граждани. 

Направо е изумително защо политиците не последваха "светлия" му пример и след тези разкрития не обявиха, че свалят доверието си от него и отказват да отидат на заседанието на КСНС, както постъпи той с ръководството на КОНПИ и на парламентарната комисия за борба с корупцията! Понеже разкритията бяха направени точно преди това заседание.

"Корупцията не може да се лекува с оставки", заяви кахърният Радев. Правилно! Оторизираните органи, посочени от самия него, като "КОНПИ, прокуратурата, МВР и службите" веднага трябва да подхванат "Апартамент гейт" на президента, както и да разследват злоупотребата му със служебно положение при облагодетелстването на любовницата му от самия него. 

Защото това наистина е "сериозен проблем за националната сигурност", както обяви Радев след КСНС, тъй като той вече не е пилот в пенсия, какъвто би бил, ако не беше повече от странното му издигане за президент, тънещо в мистерия до ден днешен, а държавен глава. Не е възможно обрасъл с подозрения и неясноти в битов и политически план човек да представлява държавата.

Е, Радев послъга малко, но, както се казва, с какъвто се събереш, такъв ставаш. Той се е събрал с Нинова. Тя и вчера излъга, като обяви, че била единствената, която подкрепила исканията на Радев. Минути по-късно участниците в заседанието на КСНС разкриха, че тя също е гласувала против оповестяването на общ документ с тези искания. Макар собствените ѝ съпартийци да разкриха, че Радев всъщност е на къса верижка при Нинова и свиква това заседание на КСНС по нейна поръчка, въпреки че "нямал намерение", според собственото му признание вчера. 

Радев пък излъга, че бил призовал "партиите да се чистят. Това не се случи." Само че се случи. Не само сега, покрай "Апартамент гейт", но и много преди това от ГЕРБ си отидоха доста хора, включително и депутати, именно заради подозрения в корупция и то дори преди още разследващите органи да са се произнесли за тяхната вина и такава да не е доказана и до днес, а някои да са вече оправдани.

Радев прояви и умилително простодушие, като разкри, че е част от заверата, взривила "Апартамент гейт" с разкритията, започнали от медии, близки до кръга на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, чиято битка срещу прокуратурата и КОНПИ е напълно обяснима, защото той е техен клиент със запорирано имущество и няма никакъв начин да докаже своята невинност, освен да ги злепоставя.

"Благодаря на няколкото медии, които започнаха процеса по изобличаването и които не спират да търсят истината", призна си разчувствано Радев.

Приемаме благодарностите. Защото именно ПИК разкри "Апартамент гейт" на бившия военен и неприличните му действия с държавни пари и екстри, с които е облагодетелствал любовницата си като шеф на ВВС. Както и тънещото във все по-голяма мистерия задомяване на шефа на ВКС Лозан Панов с оплетената в сложна схема с главните герои на "Апартамент гейт" Елисавета, по-известна като Черния лебед - строителите Мирянови, които на всичкото отгоре стават и техни кумове.

Панов отказва да подаде оставка. Радев призова магистратите също да се прочистят и макар да го направи безадресно, в тази категория несъмнено попада и той.

Както го формулира изоставеният президент: "На безочието на определени политици и на ширещата се демонстрация и чувство за безнаказаност трябва да се сложи край!".

Трябва! Защото единственото, което поражда всичко това, го каза самият Радев: "Налице е растяща криза в доверието". И за да си върнат хората доверието, челният пример трябва да даде именно държавният глава. Сам да поиска разследване на своя "Апартамент гейт" и да се оттегли от поста, докато органите осветлят служебните му "подвизи" на висш военен и на президент.

Всичко останало, което сътвори Румен Радев от свикването на извънреден КСНС за борбата с корупцията през писмата, с които отстрани от заседанието оторизираните да се борят с нея държавни органи, каквито са КОНПИ и парламентарната комисия за борба с корупцията, и накрая изявлението му, след като всички държавни фактори му обърнаха гръб и го зарязаха, не е нищо повече от саморазобличителен лобизъм на частни политически и корпоративни интереси.

Хубава реч тегли в края на заседанието на КСНС Румен Радев - за себе си. Истинско ритуално самоубийство. Перфектно харакири! А сега е време от думи да премине към дела - да освободи поста и да остави истината за него да възтържествува най-после, дълго премълчавана не само от него, но и от медиите на олигархията.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(120)
1
не ми обръщайте внимание аз съм изкуфяла баба
2
КОЙ РУМЕН? ТЪПОТ ЛИ, ГРИПЕНА, ДЖОЛАНА, ШЕРБЕТА, КАУНА КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ СЕ Е САМОУБИЛ?
3
Точно в целта!
4
Корупцията си е национален спорт и обичайно явление сред управляващите у нас, така че нищо необичайно няма !!! От това може да излезе един хубав, стойностен слоган за ОПГ ГЕПИ“ Хайдук-Груп“ : " Чрез корупция към прогрес!!!"
5
Нечистоплътното сайтче “Чур“ не може и на малкия пръст на Президента да стъпи и пак се овъртоли в селски интриги и комунистически лозунги спуснати от Герп. Народът не ви иска. ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ.
6
Абе що.ви не е...в устата
7
Деса секретарката направи Баджанаци - Радев ФАТМАКА , Свиленски ПЛЕШУНГЕРА и Слави ЧАЛГАТА .... сигурно се “клати“ и с Уву ДЕБИЛУ дето пише “думичките и Мислите“ на селския ФАТМАК !
8
Иве, ако се погледнеш в огледалото и ти ще се самоубиеш! Баба Яга пак е яхнала метлата!
9
Радев няма собствен асансьор, нещастник
10
Ама, шматко, колкото и да се напъваш и да правиш грозни свирки на управляващите ни крадци, времето ти на евтин, продажен и неграмотен журналист изтича! Олигофренски се напъваш да създаваш сензация, но не можеш да отговориш на един простичък въпрос от морален характер: Ако и други са се облажили от властта, това ИЗВИНЯВА ЛИ КРАЖБИТЕ НА СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ??? Според теб, щом и други се възползват, сегашните ни национални крадци имат правото да грабят безнаказано, така ли? Дебил си си и ненадмината шматка!
11
Радев се е самоубил! Илияна Йотова става Президент! Майтап, бе Уили. Хихихи. Маймуна
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Ивче, търси си някъде работа като библиотекарка kaka. Не ставаш за журналистка. Като Падне Герп на изборите кой ще стане собственик на сайтчето. Да не би Б@@@@кян
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Те оставка няма да дадът,ква оставка той точно се добра до голямата лапачка,пожизнена пенсия,вие оставка,както е девиза на червените КРЪВ ПОВЕЪЩА ПАРИ И ПОСТ НЕ ВРЪЩА
16
отговор на коментар
Колкото и да се плюнчите другари и другарки комунисти истината е една Радев се сгромоляса сам на дъното,когато се провалиш сам най-много боли.Не можа да се откъсне от Импексовата курабия и това е а,се пише умен човек.Качиха те на самолета ,добре ама късай и бягай от комунистите не разбрали,че който се допре до тях изгаря.
17
Тук читателите не така глупави...
18
Прокуратурата и Антикорупционното звено веднага да започнат разследване. Националните телевизии веднага да съобщят новините за апартаментите му. На България не и трябва корумпиран човек който разделя и разединява и предава страната си да бъде президент!
19
PIKльовци, абе изпратете тая клета женица с дългите уши в лудницата, бе хора.Изпратете я, и не я мъчете.Не виждате ли, че вече и памперсите и не помагат?
20
Ивче, пий си лекарствата, иди на село и вземи да садиш зеленчуци! С тези писания ти самоубиваш любимите си гербери! Толкова са се на-ли, че и оставката на папата няма да ги спаси!
21
Борисов, Цветанов, РАШИДОВ ПРОПЪРТИС и Цецка връщат комунизма
22
ПИТАЙТЕ ЗА ДВАТА СПА ХОТЕЛА ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА- "БЕЛЧИН ГАРДЪН"- БЕЛЧИН БАНЯ И "СТРИМОН ГАРДЪН " КЮСТЕНДИЛ ? НА КОГО СА И С КАКВИ ПАРИ СА ЗАКУПЕНИ ? КОЙ Е ТОЗИ ПОЛИТИК ?
23
поредната простотия на пик трият коментари на поразия не може да се коментира под шефа им защо ли защото сме на 111 място
24
ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ НА ПАЛАТКИ! ВСИЧКИ ОТ БСП ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ В ПАЛАТИ! КОЙ КОЛКОТО МОЖЕ - ДА ГЕПИ, ТОВА НЕ СЕ БРОИ. ПРЕЗИДЕНТА ДА Е ШЕФ НА КОМПИ? НАЙ-СЛАДКА Е ДЪРЖАВНАТА РАБОТА А ДА СИ ПРЕЗИДЕНТ Е НАПРАВО ШУКАР! КАКА КУРИ ПАК Е НЕДОВОЛНА, МАЙ ЩЕ ВРЪЩА ПАРИТЕ ОТ ИМПЕКСА?
25
със сминджурясалата миризлива путkа е дежурна по оплюване на Президента!
26
До 23. Хотелите са на Г.Първанов в съдружие с Кирил Добрев /който го хванаха преди години със сакове с пари/. Но сега е най-големия радетел за правда.
27
Червената глутница е крайно време да бъде разбита!!! Червената глутница беше подготвила сценария с "Апартаментгейт"...срещу Борисов и правителството, но уцели яко себе си! За да отвлекат вниманието на дебилите от своите кражби и фалити на държавата, спретнаха атаката, за която трябва да бъдат подведени за дейност срещу държавата!!! Не вярвайте на метежниците - те не са от достойните Човеци, те са жалки слуги на чужди господари!!!
28
Няма по лошо от злобна баба. Скъпа бабо нито едно от писанията ти не е вярно. На писанията на пик вярват само калинките от герб. Посочете ми една медия да тиражира пикаджииските измислици. Само един факт - през миналата година пик писа за 15 преврата които ще извърши президента. Защо другите медии ви наричат прасешка медия. Не аз , а вашите колеги.
29
Някой знае ли що Габриел от Брюксел се е дегазирала като г-н Борисов на горния плакат срещу Йончева
30
Бабето е изкуфяло напълно! Пълно оглупяване!
31
мъж ! Той си изтегли трите милиона от КТБ един ден преди фалита ! Някой птиченце му е подшущнало и сега се прави на голям писател. Все пак е списвал УИКЕНД ! Един вид Толстой !
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Най тъжното е че този е пълен нещастник. Мадур вмерисан. Към БСП почиталелите. Вие ще сте най-разочаровани от тези хора в които сега се кълнете . Ние ги знаем. Когато започнем ТЪРКАЛЯНЕТО надолу вие ще ревете със кървави сълзи. Ще е късно опомнете се. Какво ви предлагат. Освен злаба ...какво друго. Със злоба не се ЖИВЕЕ.
34
БРАВО на журналистката, това е абсольтната истина и от тук на татък НАРОДА ДА СВАЛИ ДОВЕРИЕТО СИ от тоя ДЕБИЛ и да му наложи НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!! Народее... недей спа, защото те обират такива НАГЛЕЦИ като тоя селски тарикат- хитрец и те прави на глупак народе....! ОСТАВКА , ОСТАВКА, ОСТАВКА!!!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
критикуваме и ругаем крадците и измамниците не сме от БКП и от БСП и никога не сме подавали Молби да бъдем приети там като някой ГЕРБ-аджии !
37
Ива Николова е един от многото платени журналисти в България. Страна, в която всички олигарси си купиха телевизии. Не мога да ви понасям платените статии. Не успяхте ли да разберете, че хората са отвратени след 10 годишното управление на ГЕРБ.
38
Комунизъм твойто име Е ГЕРБ
39
Набедена за журналист,кой изобщо я взема насериозно?Май и тя се учудва на репертоара си!Поне ни весели!Време е за минусите от ПИК!!!!!!
40
Умопомрачена е ! Да ходи на доктор по скоро!Не и обръщайте внимание!
41
Тоя няма да си подаде оставката! БСП без прекословно ще спечелят изборите през май! Защото- ДПС ще се оттеглят от циганските махали /както стана на I-вия тур на президентските избори/, е не съвсем, ще помогнат на БСП да купят гласоподавателите. За това другарите са спокойни и знаят, че ще спечелят! И тогава ще видите кон боб яде ли!?
42
Какъв Радев, бе госпожо? Да живее Боко тиквaта!
43
Гладна аааа, Неделчи да изисква още по-големи помии да излива Ивата. И тогиз ще заслужи тази Трендафила вниманиеq от слона в Зоопарка!
44
става единствено за БОСТАНСКО ПЛАШИЛО. Ще плащи крадците не само с грозната си муцуна, но и с вонята която излъчва...
45
А крушовишката биволица с болестта на луда крава е минала всички плашила!
46
Браво , Ива ! Започвайте ги ! Прекалиха , наглеците ! Бойко е честен, справедлив , толерантен ,но една шепа наглеци не спират - Радев, Нинова, Чесрният лебед с притурката си Лозан Панов, Биволите, Дневниците и продажничките - Колтуклиева и Весислава Танчева .
47
че главнокомандващия не е научил кУрсантките как се чисти личното оръжие
48
КОЙ ФУРАЖКАТА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ТОВА Е ДА ЧАКАШ ОТ УМРЯЛ ПИСМО!!
49
...Плювалници са уникални ...как Цветанов имал 6 апартамента, но като заменил два за един , и те станали...седем! Там лъжата е издигната в култ, и конто излъже най-много ,него и избират за "лидер"! Така че , не се учудвайте, че Корнелия е понесла с ентусиазъм... "жълтата"фанелка!
50
Да си президент е мечта за всеки българин. Нали така другарю РадеФ !!! Най-айляшкото и безцелно занимание. По цял ден нищо не правиш, отговорности и задължения - никакви .Чат-пат те снимат по телевизията където ръсиш умнотии написан от друг и това е. В останалото време скиташ и пазаруваш с назначените от теб баджанаци, метреси и роднини по света за държавна сметка и като награда за това получаваш най-голямата заплата в България .Кеф !!! ...Да са живи и здрави опърпаните пенЦионери и балъците дето гласуваха за теб..... Сега ти нарушиxа рахата и очертаващата се яка лапачка покрай Грипените , ама има време да заформиш нова далаверка с алчните и ненаситни твои другари от Позитано. Ето един много-точен коментар от форумите " …..Какво ще направите със служител, на който месечно плащате 11 000 лева заплата, а той върши толкова работа, колкото президента Радев ?....."
52
Това е махаленска дезинфурмация. Доколкото знам, БСП взе властта, настана мор с купони банкови фалити загуба на милион работни места и трицифрена хиперинфлация дневно, жорналята от Пикъ бяха зверски репресирани, изсушеният прилеп баба Ива нъсилена в ошите, като изрудите й спукаха тъпанчетата, от там шурна кръв, и тя умря и това е качено в социалните мрежи до които достъпът на упозицията е силно уграничен..... А, да. И синагогата е взривена и не остана камък върхо камък та чак витрашите на Св. Неделя станаха на сол, а минарето падна. Ивайло Атанасов пък бе закаран в гориста местност и изгорен жив във варел с бензин от полицаите.... Мангасаркова закарана в полицейско управление на областен град, пребивана с ритници от полицайките и използувана за сиксуална робиня от полицаите да им изпълнява всички прищевки, затова сайтът ептен е оставен без главен редактор и явно травеститът Андромеда списва затова такива глупости се повтарят....
53
Защо не пишете , че червения кмет на село ЧУПРЕНЕ, е от БСПдирастката Импексова партия, водена от Клепоухияп Каун и Импексовата миризлива курабия, заедно с кучката Ел. Йо!!.......... Та , че червения кмет Ваньо Костин, е продал общинска земя над 300 декара, на (БАЩА си, МАЙКА си, БРАТ си и ЖЕНА си) на символични цени, където ще се строи бъдещия ски курорт Миджур. Ето това е типичен пример за за супер корупция, за която Клепоухото червено разгонено Говедо, и неговата Импексова господарка, се правят на пръднали. Нали двете червени проститутки (социолога) на повикване Райчев и Кънчо, по подобна по схема откраднаха хиляди декара държавно-общинска земя, от народа ни за голф игрища. .................................................................................................................................................................................................... Винаги съм знаела, че морала на това червено говедо, е колкото на всеки БСПдираст, или всяка червена кучка от Импексовата партия!! Какъв морал в един клепоух кретен, който назначи една селска пръчка на две държавни заплати, като пиар-любовница във ВВС, за да си я плющи през работно време!!
54
ivo AKO ZNAE6 KOLKO TIE UMNIA BAGAJ 6TE6E DA SE SKRIE6 V MI6A DUPKA
55
Още веднъж,баба яга в действие.....
56
Говоря глупости що не съм си пила хапчетата. Страдам от постоянна депресия. Искам да съм на мястото на Десито, ама тоя не ме харесва. Затова си измисля разни глупости.
57
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя Започнах.............>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
58
Радев може да е в изолация от политиците, но сумарни рейтинг на същите тези, които бяха там е колкото неговия. За каква демокрация говорим? Управлява ни НС и правителство, чиито неодобрение е в пъти по-голямо от подкрепата на народа.
59
edni i sashti pod razlichni imena no sas sashtiat slovored i ednovremenno raboteshti v pik
60
Ива Николова е блестящ пример за това, когато ерудираният /възпитаница на съветския литературен "М.Горки"/, четящ и знаещ чжвек тръгне надолу - не по убеждение, а от нужда.Жалко, защото не са много журналистите,както я описах, като нея. Ако човек развихри творчески въображението си, може да я сравни с...Десислава Генчева-Радева, която също е следвала интерес-никому неизвестна провинциалистка се катери по..., та да там, дето не е сънувала Що се отнася до ведомствените апартаменти Министерството на отбраната е построило и продало стотици хиляди, що пък не и на един шеф още във Филибето.Жалки ПИК-"интерпретатори".
61
Ивче май е време ти да си вземеш памперсите и метлата под мишница и да вървиш на путк-та си майна !!!
62
Задачата е за първи клас - Цвъки си е купил 6 апартамента после още един ! В задачата се пита колко апартамента си е купил Цвъки а не колко е заменил бе тъпак !!!
63
С ТАЗИ ПОРЪЧКА НА ДЖИПОВЕ БАЯ АПАРТАМЕНТИ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ПРЕЗИДЕНТЧЕТО... НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРИМ ЗА ДРУГИТЕ МУ ДАЛАВЕРИ И ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ...ДАНО ОЛАФ РАСЛЕДВА ДОКРАЙ И ДА НЕ ПОТУЛИ СЛУЧАЯ...
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
Винаги с удоволствие чета статиите на Ива Николова, защото винаги е точна в анализа си. Убеден съм, че много скоро правотата на нейната теза относно действията на Резизента Радев, ще бъде потвърдена от присъдите на Военния трибунал. българин
66
ПП-ГЕРБ,си отива безвъзвратно от политическата сцена. С о.......о си, вторият във въпросната партия,я хвърли буквално на хиените от различни политически образования.Днес те хвалят г-н Борисов,но утре ще се "нахвърлят" върху него, ще забравят ямболските си мурафети,които са били и си остават средство за оцеляване.Цялото войнство с което разполагаше Цветанов,днес видно от някои репортажи с негово присъствие,оредява с тенденция да се изпари окончателно като въздух от досегашен балон."Златния" асансьор на Цветанов,"влезе"в полезрението на обикновените хора,които този път,ще го сложат на дуспата.
67
ТЕЗИ ДЖИПОВЕ ГИ ПРОДАВАШЕ ГАНЧЕВ ПО 16 000лв.... С ПОДОБРЕНИЯТА ЗА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 35 ОООлв... А НАШТИ ТАРИКАТИ ГРИШАТА И РУМБАТА РАДЕВ ПРОБУТВАТ НА ДЪРЖАВАТА ЗА 100 000лв. ПАРЧЕТО ???
68
Не случайно на много места не допускат баба Ивка, хората са разбрали, че е луда и освен, че кряска непрекъснато може и да стигне до крайност и някой да пострада Лекуване му е майката и много хапчета
69
на ива само поздрави от томислав дончев ха сега и президента да заведе едно дело за 40 000 ЛВ и ще се кротне като котенце тази кощарамба
70
Тази гадна пачавра за какво се бори.И тя ли се слагана Буда.Много им харесва да ближат
71
По мръсна гад от тази баба Яга няма. Не те ли е страх, че господ ще те накаже за тази омраза.
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
marlo MIRIALIVA shte svaliash prezidenta. I zadnika da si zalojish pak niama da saberesh parite,koito daljish na TOMI donchev, A LIHVITE RASTAT. Tarsi po-goliama masrsotia i intriga za poveche psfri,inac he umirash prava.......
74
makar i s kriva usta - GERB I BOKO sa iztoshteni, sledvasht proek e nevazmojen,Boko se umori ot igrite na svoiote,voglave s CVAKO!! hODI NEBRASNAT,EDVA GOVORI S PRENEBREJENIE I UMRA,PRAVI GRESHKI SLED GRESHKI I NARODA GO NAMRAZI. Vreme e da pomisli za chest i pochtenost,za koito vinagi se e biel v gardite,che pravi. Daje e za sajalenie veche !!!!! UMORENITE KONE ....... I T.N........-
75
Смрад от зелени чорапи и потна фуражка , под фуражката каун с една гънка /гънката е от фуражката/ .
76
Стига сте плюли Ива!Всеки трябва да яде.И тя нейния хляб.Наричате я дърта и миризлива.Да така е,но какво да прави жената освен да заслужи комата си.Вярно прави го гнусно,но го прави за себе си!
77
е толкова журналистка, колкото аз - космонавт. Иначе е нежна душа и е завършила литературен институт в....Москва! Но пък детската ѝ мечта е да бъде журналист, телевизионер, кмет и пр. В момента заработва и в други медии зад гърба на чурковците.Като напимер /пак в жълто сайтче/ разкрития.ком. Ама там пише други неща. Простете ѝ - огладня и охъртъвя душицата. Отвсякъде я гонят, през колкото и партии да мина. Що тъй никоя друга медия не ви отразява бомбите и мълниите, бе!
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
харманлийския каун? Май в Ливан - кой го изпраща за сметка на народа?
80
значи за едни може, а за други не може!. Тук поне е декларирано на пазарни цени.
81
България ще се оправи, когато МУНЧО ГРИПЕНОВ влезе в килията на МИЛОШЕВИЧ и завърши живота си "подобаващо" (според "заслугите") Госпожа Кьовеши го очаква.
82
ve4e vsi4ki rasbraha 4e kauna ne e sa taia pabota---da napuska momentalno-i da se registrira kato besraboten --4u li kakvo ti kasvam be kaun
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
85
БРАВО НА РЕДАКТОРА! ДЕЙСТВА СВЕТКАВИЧНО! БЛАГОДАРЯ НА АВТОРА, ЗА АКТУАЛНАТА И ЕДИНСТВЕНА В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО-ИНФОРМАЦИЯ! ПРИЯТЕН ДЕН! ДЕРЗАЙТЕ!
86
Иве кога ще правите пак протест срещу президента с десидента Пендалко, тримата с колелата сме???
87
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
88
Генерал Радев - пилот, АС от авиацията, спечелил мажоритарни избори . Бойко и Цецо - малоумни селски крадци довлекли се на власт с купени цигански гласове..Колко трябва да си сбъркан та изобщо да ги сравняваш.
89
Ха, ха, ха, гледах е вчера "нежната красавица" с особените уши как се гушеше зад Нинова и шъшкаше на колегите си да пазят тишина, за да чува какво тя говори за отминалия съвет и беше тиха, кротка и хрисима и имаше вид на доволен и задоволен от живота човек, ама това е била някаква измама и кратък миг от щастието до момента, когато пристъпи прага на бърлогата на сайтчето-кенефме ПИК и сайбийчето на кенефа не я върна в реалността и и напомни,че с кухи мечти и порядочност не се живее,а живота иска всекидневно да пише по поръчаната от "артелчика"тема ,за да си заслужи суджука и ето резултата от "мъжкия"разговор е налице!Аферим!
90
Преди време тази "журналистка" беше кандидат за кмет на Габово. Какъв огромен късмет за всички габровци, че не успя да стане кмет! Неприятна, злобна, но с огромно самочувствие, без никакви качества!
91
Току що сикаджията от Банкя беше осъден да заплати за лъви и клевети 5000 лева на Корнелия Нинова...преди тиова беше осъден за лъжи относно Елена Йончева...доказани айдуци и лъжци...Та питам се аз,кога останалите калинки от Герб също...Спас,Тони,Бика и сие...В това число и злобната баба изживяваща се като журналист...
92
ive ne zlobei tolkova mnogo za6toto malko ti ostava do pensia ,koiato ot zlobata koiato izla4va6 riskuva6 da ne vidi6 ot niakoi insult ili infarkt. pomisli i se spri za malko .ne vsi4ko e pari.6tom boiko sriaza benovska tova da ti e signal
93
iva nikolova da vzeme da se pregleda 4e ve4e vze da stava sme6na,vseki den podavat ostavki nali uz vsi4ko e nared ,puk ostavki,ahahahaha Boiko se hvali 4e uvolnil 15 4oveka,emi tova za hvalba li e,nqma takuv avtogol tova ozna4ava 4e ili sa neka,durni ili korumpirani,emi te ministri ne ostanaha
94
ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА ИВА!!!!
95
я па ке си му гласувам
96
Мисля че е крайно време НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ОТТЕГЛИ СВОЕТО ПОЛИТИЧЕСКО ДОВЕРИЕ ОТ пРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ който със своите действия и бездействия е станал заплаха за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТна РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и е компроментирал длъжността ПрезидентДа се бориш с корупцията когато сам си затънал в нея е недостойно и жалко за доверието получено от народа.Нека прокуратурата се занимае с него.
97
Вече всичко е много просто...ГРОБ си отиват и никой не може да спре това...Не познавам човек, който да е гласувал за тях в последните три избори...Единственият им напън е чрез калинките в общините, където са назначили трима на едно работно място за малки заплати да се опитат да си купят гласове, включвайки родата. Само, че хората вече са се събудили и няма да ги подкрепят, защото е обидно за тях самите. На европейските избори победата ще е категорично за БСП, защото това е правилната посока за развитие на страната-започване от хората, а не от корпорациите!!!
98
отговор на коментар
Не обиждай комунизма !
99
Пуфлата този път се изпърдя, дано я чуе някой, въпреки, че всички усещат вонята, която излъчи !
100
Авaтар=ИBAтaр... Ивaaaa, щe сe oмъжиш ли зa мoя? @Авaтар=ИBAтaр... Ивaaaa, щe сe oмъжиш ли зa мoя? @?
101
Пик, отворете сайта на президентството! Има фотосесия на Деса! Дали е нормално? Излагация!
102
Пик, отворете сайта на президентството! Има фотосесия на Деса! Дали е нормално? Излагация!
103
Прави силно впечатление че лицето Румен Радев е извършил длъжностно присвояване на апартамент. Това е станало по време на правителството на Сергей Станишев периода 2005-2007 г. Държавата би трябвало да възложи възбрана и да не позволява разхищаване на държавно имущество особено в период когато обвиняваха НАТО че било унищожило Българската Армия, няма средства и жилища за военнослужещите и т.н. Очевидно, лицето Румен Радев е "Пирувало по време на чума"
104
Много бързаш драги, не Прокуратурата ще се заеме с червените крадци, предвождани от сричащия селски фатмак Радев и приватизаторката на ИМПЕКС-милионите Нинова, а Военният трибунал ще види сметката на тия нещастници. Нека само NASA да си свърши работата.
105
Нормално е опозицията ,заедно с ДПС да искат пак да се докопат до властта и това е целта, не че са загрижени за народа Радев защитава БСП .Уважавам Пик ,те единствено се осмелиха да говорят за сараите и за придобивката на доган ,само за 3500 лв на тец Варна ,това е огромна далавера на фона на скандалите с апартаментите, Турски ,индийски ,бразилски сериали бледнеят .Бившата съпруга на Свиленски ,сега била първа дама .Свиленски защитава Радев ,че дръзнал да свика съвет за сигурност. Иначе Радев и дума не казва за КТБ ,за т.5 в ЕП-Призив за спиране на подривната дейност на мюфтийствата, използвали се били от турското разузнаване Тук мюфтийството е дадено на концесия на ДПС. Религия и партия са се сраснали.
106
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
107
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
108
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
109
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
110
Какво ли ще правите , ако го няма Румен Радев. Май съществувате само за да го плюете. Бъдете поне малко по- обективни , та да ви се вържа някой на акъла.
111
Какво ли ще правите , ако го няма Румен Радев. Май съществувате само за да го плюете. Бъдете поне малко по- обективни , та да ви се вържа някой на акъла.
112
отговор на коментар
Може да е баба Яга, но устата и е като тояга драги ми 9689
113
Няма нищо по- страшно от завистта и злобата на грозна жена!
114
Във въшата редакция само иди--оти ли работят?
115
Ива - пик-ла !
116
КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА РАДЕВ?!КЛАТИ СИ ЧЕРВЕНИЯ ФЕС И СИ ГОНИ ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕС!И ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ПРАВИ СЕМЕЙНИ ЕКСКУРЗИИ ПО СВЕТА ЗА НАША СМЕТКА!
117
Този боклук Николова прекали с обидите .Проста,уродлива и във визия и като човек,душевно нечистоплътна.Не знам кой е казал на това безумно кречетало,че е журналист.Няма скрупули,лъже,маже,важно да плюе президента,Нинова,Йончева.Това не е журналист,а платена подлога.
118
Да сте забелязали,че президента е достатъчно интелигентен и не обръща внимание на крокодила Ива и не се впуска в обяснителен режим.Като отвори уста Николова мирише на разложена плът.
119
По-голяма злоба и простотия не бях чел......
120
отговор на коментар
Миризмата яко се усеща.... Отвратително..... То само, като я видиш - да ти се приповръща.....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18952
архив

Как свършил светът? Попитали блондинка:
- Според вас, има ли потенциална възможност да свърши света?
Блондинката отговорила:
- Мисля....

няма нови новини
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
сега
2601
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: И Патриотите застават зад Цацаров - обединили се около няколко точки за КПКОНПИ (ОБНОВЕНА)
x
САМО ЗА ЖЕНИ: Този бар в Дубай дава безплатно питие на всяка закръглена дама
x